Strona główna Działy Babski kącik ]Impreza w polskim kościele

Wyświetlanych postów: 2 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    zibi
    Członek

Wczoraj wieczorem warszawiak pobił dziewczyne z polski w polskim klubie na szczęście znam światków zdarzenia i wiem kogo szukać już na jego nieszczęście to jest moja koleżanka mam nadzieje że szybko się wyprowadzi z leeds bo połamie frajera jak świnie na ubojni.Jak nie masz frajerze z kim walczyć to już cię mam .No rozumiem nachlać się i dać sobie po ryju facet z facetem ale damski bokser to mi już nie umknie. Pozdrawiam.[/b]

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    zibi wrote:

Wczoraj wieczorem warszawiak pobił dziewczyne z polski w polskim klubie na szczęście znam światków zdarzenia i wiem kogo szukać już na jego nieszczęście to jest moja koleżanka mam nadzieje że szybko się wyprowadzi z leeds bo połamie frajera jak świnie na ubojni.Jak nie masz frajerze z kim walczyć to już cię mam .No rozumiem nachlać się i dać sobie po ryju facet z facetem ale damski bokser to mi już nie umknie. Pozdrawiam.[/b]

No to mamy czowieka, który chce zjednoczyć Polaków w Leeds.
    Popieram Twe dążenie do integracji, i odrodzenia wspólnej tożsamości Polaków, albo raczej pokazania , że my Polacy jesteśmy silni i zwarci i mamy jaja (np. wobec Cyganów) ale obawiam się, że stosowanie jednocześnie prawa pięści może przynieść skutek odwrotny od zamierzonego…
    Nie zrozum mnie źle, ale to nie kpiny, to znajomość polskich realiów…
    Dasz mu po ryju, a on prawdopodobnie będzie chciał się zemścić, być może w mniej rycerski sposób. Co dalej???
    Kiedyś dwóch dżentelmenów jak miało do siebie coś, szli się lać i kto wygrał ten był górą, miał rację. Przegrany odpuszczał i godził się z porażką. Ale czasy się zmieniły i niestety ale honor, bycie dżentelmenem i zachowanie tzw. 'twarzy’ nie jest w cenie. Po prostu niektórzy nie wiedzą co to jest. Dla nich liczy się własne ego i nic innego. Na chama zrobią tak aby wyszło na 'ich’ a nie Twoje…
    I co? będziesz musiał ciągnąć to dalej…
    To prawda, że niektórym przydałby się solidny wp….l ale nie przesadzajcie z tym chłopaki…[/list]

Wyświetlanych postów: 2 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.