Strona główna Działy Hobby mecze pilki noznej co niedziele !!!???

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    habik83
    Participant

witam wszystkich,
    mam pytanie a zarazem prosbe o wpisanie sie wszystkich tych ktorzy byli by zainterseowani graniem w pilke co niedziele ???
    drugie pytanie brzmi do wszystkich tych ktorzy sa obeznani w leeds. gdzie mozna pograc na boisku, zarowno trawiastym jak i betonowym ???
    mysle ze znajdzie sie kilkoro chetnych. granie odbywalo by sie w miejscu ktore byloby optymalne dla wszystkich lub gdzie bylaby najlepsza nawierzchnia.
    wszystkich zainteresowanych prosze o dopisywanie sie w tym watku lub o info na mejla – habi83@op.pl.
    trza pograc bo wiosna tuz tuz 😀
    pzdr

Anonim
    Gość

na kirkstal sa fajne boiska, chyba z 10 (sztuczna trawka, hokejowe bandy.bramki do pasa) gralismy tam w zeszlym roku.

habik83
    Participant

🙁 nie wierze ze nikt nie chce pograc w pilke w kraju gdzie pilka jest religia a pogoda pozwala grac – teoretycznie – na okraglo.
    nie odezwie sie jeszcze z 5-6 osob chetnych do grania a ja juz zorganizuje cala reszte. w przyszlosci mozna zagrac z anglikami, a w dalszej perspektywie i z pakistanczykami … ok ok, zartowalem 😆 .
    zatem PROSZE was rodacy, nie pytajcie co pilka moze zrobic dla was a co wy dla pilki.
    wy sie zglaszacie ja dbam o klimat i oprawe 😀
    czekam na odpowiedz
    habi83@op.pl

wontor
    Członek

chetnie pogram

kunegunda
    Participant

A goska CIE PUSCI??

jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kunegunda wrote:

A goska CIE PUSCI??

lepiej CIE niz SIE.. ;PP

a jak ktos kiedys cos tam gral i szybki byl, ale od dawna juz nic z tego sportu nie pamieta, kondycji owemu starcza na kilka minut biegania i na boisko nie wyrusza bez 4-paka oraz ramy szlugow, to tez moze pograc..? 😛

nie lepiej do pubu na pilkarzyki zloic dupska angolom? 😀

Baggins
    Participant

Ja pogram i moge skombinowac jeszcze pare osob 💡

jackyl
    Participant

a ja moge kilkanascie w porywach do kilkadziesieciu..

ale nie wiem czy w jednym czasie 😛

wontor
    Członek

Dobra! To kiedy gramy? Ja bede gral w czwartek z angolami na kirkstall. moze dolaczymy do nich. no chyba ze nazbieramy min8-10 osob sami. dajcie znac.

habik83
    Participant

ja z chłopakami z polski gram co nd ok 14:30 na hollbecku. wiec jesli ktos miałby ochote to zapraszam. jednakze dobrze by było, żeby przychodzili ludzie którzy czerpią przyjemność z grania z piłki a nie po to zabić w jakiś sposób nudę :].
    w razie pytan piszcie do mnie
    gg 1691736
    mail: habik83@o2.pl

pozdrawiam sportowców :]

Arturo
    Participant

Witam serdecznie.
    Ja bardzo chetnie pogram. Czasami grywam z angolami z pracy, ale nie mam zbyt wiele okazji. Dajcie znac, gdzie i kiedy gracie, a postaram sie dolaczyc.
    Serwus
    A.

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.