Strona główna Działy Hobby basenik

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Talki
    Członek

basenow okolo 10, moze 15, centra fitness, leeds international swiming pool, a kafejki… ciezko, raczej nie ma. jak bedziesz w leeds, napisz michael@talewicz.pl

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Talki wrote:

basenow okolo 10, moze 15, centra fitness, leeds international swiming pool, a kafejki… ciezko, raczej nie ma. jak bedziesz w leeds, napisz michael@talewicz.pl

Gdzie nie ma, to nie ma…
    W bogatszych dzielnicach na pewno raczej nie ma, bo komp (z netem) jest w każdej chałupie, za to w 'gorszych’ dzielnicach nie brakuje…
    Poza tym, dla publiki darmowy dostęp jest w bibliotekach, a te w każdej dzielnicy.
    Nawiasem mówiąc, te biblioteki są nierzadko miejscem spotkań Polaków.
    Pytanie, gdzie Cię rzuci los???

Talki
    Członek

Kirkstall Road, a dokladniej Haddon Avenue, LS4
    Nie wiem czy to pytanie „fatamorgana” bylo do mnie, czy nie, pozdrawiam, milego weekendu 😉

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Talki wrote:

Kirkstall Road, a dokladniej Haddon Avenue, LS4
    Nie wiem czy to pytanie „fatamorgana” bylo do mnie, czy nie, pozdrawiam, milego weekendu 😉

Pewnie, że nie…
    Sorry by my mistake…

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.