Strona główna Działy Hyde Park Zachowójcie się jak POLACY

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    zibi
    Członek

Witam wszystkich piszecie że polak polaka robi w balona boicie się jakiegoś karka czy rambo jest nas około 5 tyś w leeds.Nie wiem czy słyszeliście o najściu cyganów na chate i pobiciu 3 polaków weszli popropstu po tak zwany haracz zabrali 300 f i wiecie co zrobiłem jak to usłyszałem zadzwoniłem do szefa czarnuchów ma na imie Robert jego tel. 07814556652 i wyzwałem go i jego rodzine od czarnych kurew i cweli i wiecie co wszyscy co to słyszeli posrali się ze strachu więc pojechałem sam z łomem w rękawie na 16 cyganów w centrum i naszczęście do niczego nie doszło bo bym rozerwał kilka czarnych mord a największy zwany pizza debil do potęgi wymiękł jak rozgotowany makaron. Nie boje się żadnego czarnucha moze temu że posiadam 2 dan w karate i w tych sprawach pomoge każdemu polakowi.Ludzie jesteście polakami piszcie jak najwięcej o każdym debilu jakiego poznacie może wreszcie do nich dojdzie że już każdy ich zna i poszukają sobie innego miasta pozdrawiam zibi zibiw11@op.pl 8)

Dana
    Participant

Oj, zibi coś odnoszę wrażenie, że piekłeś ciasto z przepisu podanego wcześniej na forum, weź chłopie wytrzeźwiej 🙄

zibi
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Dana wrote:

Oj, zibi coś odnoszę wrażenie, że piekłeś ciasto z przepisu podanego wcześniej na forum, weź chłopie wytrzeźwiej 🙄

Sorry nie pije ale to co widze na forum to mnie szlak trafia,a napisałem prawde jeżeli tego nie słyszałaś to twoja kwestia pozdrawiam.

zibi
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

zibi wrote:

Dana wrote:

Sorry nie pije ale to co widze na forum to mnie szlak trafia,a napisałem prawde jeżeli tego nie słyszałaś to twoja kwestia pozdrawiam.[/quote]

a jeżeli nie wieżysz to dam ci nr. poszkodowanego w tej sprawie jest tera z moim dobrym kolegą i był.

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.