Strona główna Działy Czarna lista inteligencja oszustow i kobinatorow

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    RED1910
    Członek

wyjezdzam do uk,i tak przegladam wszystkie forum o pracy w uk(leeds,szkocje.net,londynk no i w polskie stronki)i w styczniu na londynku natknolem sie na ogloszenia pracy prz pakowaniu(to akurat na leeds) o pakowaniu i zrywaniu kwiatow.no i teraz patrze na ogloszenia na polskich stronkach widze to samo tyle ze przez agencje(lider z kutna 650pln) ktora bierze pieniazki za wyjazd i nie koniecznie sie wyjedzie.
    bo ja sam na nich natknolem sie pol roku temu i mnie oszukali wplacilem a wyjazdu jak do tej pory nie ma.WIEC UWAGA TO SA ZWYKLI OSZUSCI I WYLUDZAJACY KASE

Dezmondo
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    RED1910 wrote:

wyjezdzam do uk,i tak przegladam wszystkie forum o pracy w uk(leeds,szkocje.net,londynk no i w polskie stronki)i w styczniu na londynku natknolem sie na ogloszenia pracy prz pakowaniu(to akurat na leeds) o pakowaniu i zrywaniu kwiatow.no i teraz patrze na ogloszenia na polskich stronkach widze to samo tyle ze przez agencje(lider z kutna 650pln) ktora bierze pieniazki za wyjazd i nie koniecznie sie wyjedzie.
    bo ja sam na nich natknolem sie pol roku temu i mnie oszukali wplacilem a wyjazdu jak do tej pory nie ma.WIEC UWAGA TO SA ZWYKLI OSZUSCI I WYLUDZAJACY KASE

najlepiej wyjedz sobie na własna ręke ja tak zamierzamzapisz sobie wszystkie adresy fabryk itp. i po przyjeżdzie chodz i szuakj po co ci pośrednicy

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    RED1910 wrote:

Firma 'Lider’ z Kutna jest już w sferze zainteresowania prokuratury i Policji….
    Szkoda tylko, że ani polskie przepisy nie są bardzo rygorystyczne wobec takich 'firm’, ani nikt się nie śpieszy, aby zaraz po podejrzeniu wyłudzania kasy natychmiast uniemożliwić im działanie….

Taquilla
    Członek

fatamorgana wrote:

…. ani nikt się nie śpieszy, aby zaraz po podejrzeniu wyłudzania kasy natychmiast uniemożliwić im działanie…

Między innymi dlatego opuszczam ten cudowny kraj. Jeśi cię naciągną na kasę, nie ważne w jaki sposób (opłata, prowizja, wyłudzenie towaru) – marne szanse na prawne jej odzyskanie (wiem coś o tym niestety) a poza tym, marne działanie organów aby przerwać działalność takim sanawabiczom. Natomiast jeśli masz firmę i np. spóźnisz się o jeden dzień z płatnąścią składki ZUS to pół roku nie masz ochrony ubezpieczeniowej, przejdziesz na czerwonym świetle i dostaniesz mandat – komornik na pewno do ciebie przyjdzie.

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.