Strona główna Działy Hyde Park Wyjazd do Leeds w marcu

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    arturo i danutek
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    sunshine wrote:

Chciałabym wyjechać do Leeds na początku marca, niestety nie mogę znaleźć chętnych do wspólnego wyjazdu i wynajęcia pokoju lub mieszkania:( jeśli ktoś ma podobny problem proszę o informacje. Mój nr gg: 3669962. A może jakaś dziewczyna poszukuje współlokatorki od marca? Proszę o kontakt 🙂

ja jadę do leeds. może razem ???

sunshine
    Członek

Byłoby super:) podałam swój nr gg napisz do mnie na gg lub na maila smolenka@o2.pl, napisz o sobie, kiedy chcesz jechać itp. na pewno odpiszę i się dogadamy 🙂 czekam na wiadomość

Sandgirl
    Członek

Pod koniec marca mozna juz latac z Lodzi np do Nottingham. Koszt w obie strony to
    [b:06afbeacf3]170 zl[/b:06afbeacf3], dojazd z Nottingham do Leeds jak sprawdzilam, w jedna strone National Express (Angielski PKS jakby) to w jedna strone okolo [b:06afbeacf3]9 funtow[/b:06afbeacf3].
    Jak jedziesz w jedna strone, to sie w [b:06afbeacf3]150 zl[/b:06afbeacf3] zamkniesz (lacznie z autobusem) wg mnie 🙂
    Lepiej samolotem latac, 3 godzinki, a nie ponad doba, to bardzo meczace…

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.