Strona główna Działy Hobby komputer

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Bartoo
    Participant

czy ktos sie orientuje jak sie tutaj kreuja ceny uslog komputerowych??
    byle nie w pc world bo tam dosc drogo..
    pozdrowienia

jacek-jestem
    Participant

Z tego co mi wiadomo to nie jest jakoś bardzo drogo, ale specialiści są do bani. Naprawią jedną rzecz, a 3 kolejne zepsują. Powodzenia. Lepiej jakiegoś polaka co sie zna poprosić – napewno lepiej wszystko zrobi. Pozdro 🙂

Bartoo
    Participant

o specjalisto to sie nie martwie.. bo sam chce sie w to pobawic.. bo slyszalem ze tu dobry rynek.. za jakiekolwiek info bede bardzo wdzieczny.. dzieki 💡

Anonim
    Gość

Ceny uslug inforamatycznych kreuje wlasciciel wszystkich kafejek internetowych na Harehills niejaki Mohamed. 🙂 sprzety zobacz- sklep CCL a jak jestes obrotny i dobry w tym co robisz to sprobuj jakies oglszenie dac np. Evening standard i Anonse na poczatek. Z tego co wiem czesto maja banalne problemy i leca do PC WORLD’a.Powodzenia!

Sandgirl
    Członek

Podobno za naprawe biora tutaj w serwisie okolo 50 funtow. Tak mowil moj chlopak, ktory tak sobie dorabia, ale on bierze 20-30 funtow (za przejrzenie co i jak (czyli diagnostyka), drobne naprawy, reinstalke windowsa i innych programow.). Czasami jak widze z czym ludzie do niego przychodza, to sie zastanawiam, czy sama sie czyms takim nie zajac :E

ketraby
    Participant

gdzie zamiescic takowe ogloszenie? jestem dosyc oblatany w temacie… Jak napiszecie nazwe gazety to wpiszcie tez w którym dziale, z góry dzieki…

Ch0dA bOy
    Participant

ludzie troche pomyslunku. Kazdy umie cos robic, ale to nie wystarczy. nikt za Ciebie nic nie zalatwi. Stary jak chcesz naprawiac komputery i nie wiesz w jakim dziale dac ogloszenie, to moze powinienes najpier poprawic swoje iq. recepta jest bardzo prosta jak juz ktos bardzo potrzebuje porady. Znam pewnego jegomoscia z polski, ktory zajmuje sie designem grafiki. Z pewnoscia dla rodaka wykona po jakiejs symbolicznej cenie projekt ulotki. 10000 tys egzemplarzy albo chociaz ze 2000 na poczatek i smigaj po swojej dzielnicy i wrzucaj do kazdej skrzynki. Po rozniesieniu 2000 gwarantuje odzew ok. 1 zgloszenia dziennie. A to przeciez tylko poczatek. Jeden klient poleci nastepnego, jesli zrobisz to dobrze i tanio. po kolejna wersje norton antivirus kazdy zglosi sie do ciebie itp. poza tym dobrze by bylo trzasnac stronke, ktorej adres bylby tez na ulotce. Tam bylby cennik, mapka z dojazdem itp. jesli znasz sie na kompach, to oprocz naprawy mozesz robic wiele innych rzeczy. Ja np. raz skasowalem ok 100 funtow za podlaczenie wi-fi routera i dwoch kompow i sklonowanie MAC dekodera ntl:) to akurat byl chyba jeden z najszczesliwszych trafow. Jak nie masz czasu roznosic ulotek to pogadaj z listonoszem czy sam by jakos na boku nie rozniosl twoich ulotek, albo dogadaj sie z poczta, oni tez oferuja taka usluge. Uwazam ze jak brac sie za cos takiego to konkretnie. Pluisem tego kraju jest to ze kazda inwestycja i naklad czasu predzej czy pozniej musi sie zwrocic. Ponadto anglicy lubia zalatwiac rzeczy formalna droga. Malo ktory bedzie szukal taniego majstra zlotej raczki w anonsach. Lepiej zrobic profesjonalny image a po prostu skasowac za to mniej, co i tak bedzie wiecej niz teraz zarabiasz:D

Talki
    Członek

chetnie nawiaze wspolprace z jakims „komputerowcem”. Pracuje jako e-business administrator, ale chetnie jakas firma czy cos na boku by sie zalozyla! Pozdrawiam, Michal, oczywicie jestem z leeds, LS4. moj e-mail: michael@talewicz.pl

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.