Strona główna Działy Hyde Park …cała prawda o Leeds

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Agata W.
    Participant

Cześć. Za miesiąc wyjezdżam do Leeds, ale chciałabym się tak szczerze dowiedzieć czy nie załujecie wyboru co do miasta? Jeśli tak to napiszcie co wam się nie podoba a co podoba w Leeds. Z góry dziękuje

sylwek
    Członek

Strasznie mi sie to miasto podoba. Zaznaczalem to juz nie raz, jedyne z angielskich ktore przypomina mi miasto rodzinne, dlatego tez – ja tu zostaje. Pozdr i 3mka

Pabloo
    Członek

Sylwek ma duze poczucie humoru. Leeds i Jastrzebie, hihi.

Odpowiadajac na pytanie – miasto podoba mi sie i wybierajac Westyorkshire jest najlepsza opcja, ale przeciez jest jeszcze Edynburg, Oxford, York i wiele innych miast z tradycjami.

Czego oczekujesz od miasta w ktorym chcesz mieszkac?
    [/color:6aa93ff43a]

Agata W.
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Pabloo wrote:

Odpowiadajac na pytanie – miasto podoba mi sie i wybierajac Westyorkshire jest najlepsza opcja, ale przeciez jest jeszcze Edynburg, Oxford, York i wiele innych miast z tradycjami.

Czego oczekujesz od miasta w ktorym chcesz mieszkac?
    [/color:ac9c0d46e4]

Oczekują, żeby być dobrze postrzeganym wśród anglików a nie żeby w duszy myśleli: o kolejny Polaczek do roboty przyjechał..żeby byli przyjaźni, żeby było dużo możliwości znalezienia pracy no i żeby chociaż troszkę poczuć się jak u siebie..

xxmm
    Członek

jesli oczekujesz, od angoli zeby milo postrzegali polakow, to slyszalam, ze polacy sie tu niezle rozgoscili, i nie robia dobrego wrazenia na anglikach. ale ja tu studiuje wiec nie mam totalnie bezposredniego wgladu w sprawe.

sylwek
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Pabloo wrote:

[/color:4ea0403e8e]

Jak chodzi o anglie Pabloo – to osobiscie nie znam miasta z takim zageszczeniem blokow jak tu w Leeds. A w J-biu jest „podobnie” z blokami:) Pozdrawiam

Sandgirl
    Członek

Ja lubie Leeds, i to bardzo.
    Chociaz nie mieszkam tam jeszcze na stale, tak z doskoku, jak przyjade, ale w przyszlosci zamierzam.
    Bylam tez na poludniu Anglii, w Canterbury, i tam mi sie nie podobal stosunek do naszych rodakow, w ogole jakos tak mi sie nie podobal tam stosunek do obcokrajowcow. Tutaj jest o wiele lepiej. A z tymi blokami to racja, kiedys myslalam ze w Anglii blokow nie ma, a tu prosze 😀

chmura
    Participant

Poprosze fotki miasta leeds. 😆

Anonim
    Gość

Twoje marzenie niedlugo sie spelni 🙂

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.