Strona główna Działy Hyde Park …cała prawda o Leeds

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    sylwek
    Członek

Strasznie mi sie to miasto podoba. Zaznaczalem to juz nie raz, jedyne z angielskich ktore przypomina mi miasto rodzinne, dlatego tez – ja tu zostaje. Pozdr i 3mka

Pabloo
    Członek

Sylwek ma duze poczucie humoru. Leeds i Jastrzebie, hihi.

Odpowiadajac na pytanie – miasto podoba mi sie i wybierajac Westyorkshire jest najlepsza opcja, ale przeciez jest jeszcze Edynburg, Oxford, York i wiele innych miast z tradycjami.

Czego oczekujesz od miasta w ktorym chcesz mieszkac?
    [/color:6aa93ff43a]

Agata W.
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Pabloo wrote:

Odpowiadajac na pytanie – miasto podoba mi sie i wybierajac Westyorkshire jest najlepsza opcja, ale przeciez jest jeszcze Edynburg, Oxford, York i wiele innych miast z tradycjami.

Czego oczekujesz od miasta w ktorym chcesz mieszkac?
    [/color:ac9c0d46e4]

Oczekują, żeby być dobrze postrzeganym wśród anglików a nie żeby w duszy myśleli: o kolejny Polaczek do roboty przyjechał..żeby byli przyjaźni, żeby było dużo możliwości znalezienia pracy no i żeby chociaż troszkę poczuć się jak u siebie..

xxmm
    Członek

jesli oczekujesz, od angoli zeby milo postrzegali polakow, to slyszalam, ze polacy sie tu niezle rozgoscili, i nie robia dobrego wrazenia na anglikach. ale ja tu studiuje wiec nie mam totalnie bezposredniego wgladu w sprawe.

sylwek
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Pabloo wrote:

[/color:4ea0403e8e]

Jak chodzi o anglie Pabloo – to osobiscie nie znam miasta z takim zageszczeniem blokow jak tu w Leeds. A w J-biu jest „podobnie” z blokami:) Pozdrawiam

Sandgirl
    Członek

Ja lubie Leeds, i to bardzo.
    Chociaz nie mieszkam tam jeszcze na stale, tak z doskoku, jak przyjade, ale w przyszlosci zamierzam.
    Bylam tez na poludniu Anglii, w Canterbury, i tam mi sie nie podobal stosunek do naszych rodakow, w ogole jakos tak mi sie nie podobal tam stosunek do obcokrajowcow. Tutaj jest o wiele lepiej. A z tymi blokami to racja, kiedys myslalam ze w Anglii blokow nie ma, a tu prosze 😀

chmura
    Participant

Poprosze fotki miasta leeds. 😆

Anonim
    Gość

Twoje marzenie niedlugo sie spelni 🙂

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.