Strona główna Działy Hyde Park Z Liverpoolu do Leeds..

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    evabo
    Participant

Heloł. Mam pytanie.Jak najlepiej dojechać z Liverpoolu (lotniska) do Leeds? Proszę o jakieś linki jeśli to możliwe.Dzięks.

ketraby
    Participant

Ja tez ponawiam to pytanie ten sam problem, lece do liverpoolu samolotem(Wizz) a potem musze dotrzec do leeds, jak na razie nie wiem jak i jakie za tym stoją koszty.

Gienia
    Participant

jak wyjdziesz z lotniska zobaczysz przystanek autobusowy,z niego autobus nr 500 co 30 min jezdzi do centrum koszt chyba 2 lub 3 pound ,do centrum jedziesz ok 30 min,najpierw mijasz dworzec kolejowy i mozesz tam wysiasc i jechac pociagiem do Leeds koszt ok 19.lub jechac na dworzec autobusowy gdzie ten podmiejski wiezdza na teren dworca tam wysiadasz i jest tam kilka moze 5 stanowisk i tam zlapiesz autobus koszt ok 11 .Bardzo proste.Najlepiej sprawdz godziny i ceny na http://www.nationalexpress.co.uk a pociagi http://www.gner.co.uk

ketraby
    Participant

oki dzieki wielkie, tylko powiedz mi jeszcze gdzie kupie bilet na autobus nr.500 w kiosku, czy u kierowcy? I to samo pytanie dotyczy National Express bo tym bede jechał.

Gienia
    Participant

na podmiejski u kierowcy,a national to najlepiej kupic on line wczesniej i sobie wydrukowac,choc sa tam jakies kasy w tym kurniku ktory nazywaja dworcem ale nie wiem jak to jest z kupnem moze byc sytuacja ze bus bedzie full ale niekoniecznie,i wez sobie troche czasu w zapas bo wizzair lubi sie spozniac wiec zebys zdazyl na autobus

ketraby
    Participant

no to pieknie ze lepiej kupic online, a jak nie mam kart kredytowej to orientujesz sie moze czy moza zapłacic przelewem. A propo rezerwacji to ktora opcje wybrać „go anywhere singel” czy „economy single” czym one sie roznią? bo go anywhere singel jest tansze.

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.