Strona główna Działy Hobby Grupy historyczne

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Najdiff
    Członek

Witam 🙂
    Jestem tutaj „funkiel nówka nie smigana” wiec chcialem sie przede wszystkim serdecznie przywitac 🙂

Pytanko mam blache 🙂

Czy znacie moze jakies adresy do gróp odtwarzajácych historie? reenactment groups tak sie to po ichnemu nazywa 🙂 Chodzi mi o rycerzy i takie tam 🙂 IIWS jakos mnie nie interesuje.
    Robilem to w Polsce i bardzo mi tego tutaj brakuje wiec jakby ktokolwiek mogl mi pomoc to bede wdzieczny 🙂
    Sam bym poszukal ale czasu mam w bibliotece malo 🙁
    Jeszcze raz pozdrawiam

Kaliko
    Participant

paleta sie wiedzma troche bezrobotna chwilowo i za Mexborught jest zamek do którego nalezy sie wybrac pozdrawiam

Mabrothax
    Participant

Najdiff, popytaj w Royal Armory Museum… Organizują tam różne pokazy, inscenizacje itp. Powinni coś wiedzieć. Adres: Armouries Drive LS10 1LT
    Pozdrawiam…
    PS. A jeśli nawet nic nie znajdziesz to i tak nie pożałujesz wycieczki w to miejsce 😉

Najdiff
    Członek

Wielkie dzieki 🙂 pojade i obejrze 🙂 Czyli wychodzi na to ze w Polsce bawi sie o wiele wiecej ludzi jak tu 🙂

Fiasko
    Participant

niC PODOBNEGO!! tutaj takich stowarzyszen jest jak dzdzownic po deszczu! Trzeba tylko postarac sie i dokladnie ptrzeszukac wszelkie zakamarki 😉 Ja juz znalazlam YORVIK VIKINGS 😉 W tym miesiacu jest festiwal w Yorku. Tam na pewno udziela Ci informacji, Najdiff, odnosnie innych podobnych grup 😉 pozdrowienia.

Kaliko
    Participant

ale to trzeba poszukac i troszke sie wysilic,a nie czekac na gotowe:)

Najdiff
    Członek

Dzieki Fiasko 🙂 Wiedzialem ze sie nie zawiode na RPGowo, Aikidowo (dusze wojownikow sie rozumieja), ksiazkowo, komputerowo bratnia dusze 😀 A kaliko to nie chodzi o czejkanie na gotowe bo i ja kilka kontaktow znalazlem tylko o brak czasu i o to ze w bibliotece nie mozna palic a mi ciezko wytrzymac 2 godziny bez fajki 🙂

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.