Strona główna Działy Hobby co robicie w sylwestra???

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Ania0879
    Participant

witam wszystkich!!! mieszkam w leeds od kilku miesiecy i dopiero teraz znalazlam to forum:) szukam jakis pokrewnych dusz, osob z ktorymi mozna pogadac i czasmi gdzies sie spotkac. a tak na marginesie to co robicie w sylwestra??? dziekuje bardzo i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku:) buziaki:)

Arek
    Participant

witam,chyba zostaje mi domowa impreza,masakra,chcesz sie przylaczyc?
    pozdrawiam

Arek
    Participant

tez mi brakuje kogos do jakiegos wypadu,moze wybierzemy sie razem gdzies?

Przemek
    Członek

Czesc anka jesli szukasz jeszcze jakies bratniej duszy wyslij smska 07707753843 moze zdazysz jeszcze przed sylwestrem:) zycze szczesliwego nowego 2006….. Pozdrawiam. Przemek

Mabrothax
    Participant

Trochę po czasie ale za to mogę napisać co robiłem na sylwestra! Był to wieczór niezwykły, chyba pierwszy taki w moim życiu. Nie tam jakaś popijawa, rzucanie petardami itp. Byłem bowiem w pracy 🙁
    Szczerze: Było nudno, wręcz śmiertelnie nudno. Ratował mnie tylko ukryty pod barem potrójny Jack Daniels z colą który był przezemnie skrupulatnie dopełniany w miarę jego zaniku.
    Na szczęście odbiłem sobie ten dzień i to z nawiązką. Nawet z dwoma, ponieważ już drugi dzień nie pojawiłem się w pracy wymigując się chorobą… 😀

Fiasko
    Participant

Oj …. Nieladnie 😛

Mabrothax
    Participant

Nieładnie to ja się dopiero teraz czuję… 😕

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.