Strona główna Działy Hyde Park TELEFONOWANIE DO POLSKI -PROBLEM

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    ANGI
    Participant

Witam wszystkich mam pytanie -moze ktos mial podobny problem -przypadek, chodzi mi o to ze mam telefon na karte w sieci O2 i tak jak prawie kazdy rodak dzwonie sobie w weekend do Polski korzystajac z nr 08444620620 i pani w sluchace mowi ze koszt minuty to 2p -znajomi tez zreszta mi tak mowia 🙂 jesnak po sprawdzeniu stanu konta po rozmowie rozmowa 10 min kosztuje mnie 0.5 funta czyli za minute place 5p 🙁 czy ktos wie moze dlaczego tak mnie podliczaja?? Pani z zalonu oczywiscie sie nie orientuje dlaczego, a inna twierdzi ze to wrecznie mozliwe ze Polacy maja mozliwosc dzwonienia do Polski tak tanio!!!
    karte ta kupilam razem z chlopakiem ok 3 tyg temu u niego ta sama sytuacja.

Czy ktos jest mi wstanie pomoc??? jak chece rozmawiac tez po 2 p!!!!!!! POMOCY!!!! :))))

POZDRAWIAM I ZYCZE ZDROWYCH I WESOLYCH SWIAT

v-tec
    Członek

To co mówi pani w słuchawce dotyczy połączeń z telefonu BT.
    W przypadku korzystania z komórki obowiązuje taryfa operatora i tu niespodzianka – o2 podniosło stawkę za 0845 w weekendy z 2 do 5p (sprawdź na stronie o2). Ale wydaje się, że 'stare’ karty (aktywne przed podwyżką) ciągle kasują po 2p. 💡 Załatw sobie używaną kartę.

Kaliko
    Participant

hej ja dzwonie za 2 p caly tydzien jedynie utrudnienie ze po 19.30 do 6.00 a w sobote i niedziele caly dzien i noc:) dlaczego tylko w weekendy a i jakims ciudem mam 150 minut za darmo:) ale nie wiem jak

ANGI
    Participant

oki wielkie dzieki za odpowiedz!!!!!!! Kaliko a gdzie masz karte moze dzwonisz ze stacjonarnego??? ze masz tyle minut 🙂 moze zdradzisz co nie co:)) ja tez chec rozmawiac z Poska za darmo!!!!!!!!! hehe 😆

Kaliko
    Participant

karta ta jest z 02 na telefonie komórkowym normalnie taka zwykla nie na abonament ale czemu tak mam nie wiem trzeba bylo wyslac jakiegos smsa pod jakis adres i te minuty darmowe dosteje ale jakim cudem i jak to nie wiem bo te karte odziedziczylam. Wydaje mi sie ze jak kupilas karte startowa to tam powinno pisac ze jest taka mozliwosc otrzymywania darmowych minut itd itd. ale nie mam startera od tej karty swojej wiec coz nie wiem

wlasnie zapytalam kolegi i on mi powiedzial ze jak kupil swoja karte starowa jakies 2 miesiace temu i zaladowal karte jakies trzy razy ale za wartosc nie mniejsza jak 15 funcikow to O2 wyslalo mu smsa ze jest mozliwosc otrzymywania darmowych minut i ma odeslac smsa zwrotnego jezeli tak chce jednak jak odeslal i nie otrzymywal to zapytal w salonie i tam pani udzielila informacji ze te minuty nadejda po 30 dniach od odeslania smsa zwrotnego do O2

Darius
    Participant

Dokładnie tak jest. Jeżeli załadujesz konto za 15 funtow, za miesiac dostajesz sms-a ze masz 150 darmowych minut wieczorem i w weekendy(na poczatku trzeba wyslac sms-a – w nastepnych miesiacach juz nie trzeba). Analogicznie, jezeli zaladujesz za Ł30, masz 300 minut darmowych. Korzystam z tego od 4 miesiecy.
    pzdr.

ANGI
    Participant

aha to sprobuje na mojej karcie z tymi 15 funciakami 🙂 dzieki za podsuniecie info 🙂 mam jeszcze jedno ale 🙂 czy te darmowe minutki to beda do wykorzystania tylko na numery angielskie czy sa do wykorzystania jak bede dzwonic do bolski (o ile je dostane 🙂 )?????

Darius
    Participant

Darmowe minuty sa do wykorzystania na wszystkie numery (rowniez te dostepowe do Polski). Nie wiem jaka jest taryfa dla „darmowej minuty” ale dzwoniac do Polski i rozmawiajac godzinami nic mi nie kasowalo.
    pzdr.

Sandgirl
    Członek

Ja tez dostalam smska kiedys zeby sobie cos takiego aktywowac, wiec wyslalam. Ale poniewaz nie bylo mnie w UK, to nie doladowywalam sobie konta. I dostawalam co niedziele jedna darmowa minutke, niewazne gdzie 😛
    Wiec te minuty chyba tak samo sa do Polski czy do UK. Tylko korzystac 🙂

AbortiveClone
    Participant

Kaliko mogłabyś podać nr z którego dzwonisz do Polski i masz te stawki o których mówisz… Bo niestety nie podałas tego nru dzieki Ja dzwonie z kom na stacjon z nru z koncówką 620 i niestety zzera mi 5p za min

7sisters
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ANGI wrote:

Czy ktos jest mi wstanie pomoc??? jak chece rozmawiac tez po 2 p!!!!!!! POMOCY!!!! :))))

POZDRAWIAM I ZYCZE ZDROWYCH I WESOLYCH SWIAT

Osobiście polecam „dostępowca” z numeru stacjonarnego 0844 861 54 54 o koszcie połączenia 1p za minutę + opłata za jednorazowe połączenie lokalne. Cena jak trzeba, niestety w soboty i niedzielę dialer bywa zajęty.

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.