Strona główna Działy Praca Fabryka Pioneer

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 181)
  • Autor
    Wpisy
    kami
    Participant

[quote:ee4f3132a8]
    Witam
    Około 27go przeprowadzam się do Leeds i zamierzam pracować w fabryce Pioneer’a. Praca oczywiście dwuzmianowa od 6-14, 14-22. Zamierzam też wynająć coś w Leeds. I teraz moje pytanie, czy może ktoś orientuje się w busach, autobusach, pociągach do Castleford? Czy jeżdżą od godziny powiedzmy 5:00, bo na stronie wymetro kursy zacznają się od 7 rano, ale może są inne firmy które jeżdżą wcześniej? Albo jakiś specjalny transport do tej fabryki? Oczywiście mam ofertę mieszkać gdzieś 15 mil za Leeds (mała wieś 60 funtów na tydzień bez rachunków i podatku w dodatku z polakami, a zależy mi żeby podszkolić język) i płacić za dojazd 6 funtów dziennie, co nie jest zbyt korzystne. [/quote]

a dlaczego nie poszukasz jakiegos mieszkania w Leeds? tu wynajmiesz studio juz od 45 fuli za tydz plus prad wiec i doijazd lepszy. 😀 😀

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kami wrote:

a dlaczego nie poszukasz jakiegos mieszkania w Leeds? tu wynajmiesz studio juz od 45 fuli za tydz plus prad wiec i doijazd lepszy. 😀 😀

On to pisał rok temu, jakbyś nie zauważył/a 🙄

marlonb6
    Członek

// [b:a1ba3e65b4]marlonb6[/b:a1ba3e65b4] pusty post ma wiecej sensu niz to co napisales, wysil sie troche nastepnym razem[/color:a1ba3e65b4]

cyklop
    Participant

marta 87 w leeds jest pelno odjazdowych dyskotek i klubow,ale kiedy je zobaczysz skoro chcesz pracowac w weekendy i robic nadgodzinki>?2 tyg. przezyjesz do wyplaty ,co jak bys musiala czekac miesiac?pozdro i uwazac na srubki 😀 😀 😀 😀

marlonb6
    Członek

ii co piszecie cos

agnes2603
    Participant

i po co te nerwy? 😀

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 181)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.