Strona główna Działy Hobby Rock of ages, Stars – czy to cos komus mowi??

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Gosia
    Participant

Rock of ages, Stars- czy te imprezy cos komus mowia?? czy byliscie na ktores z tych imprez??
    czy pojawi sie tutaj jakas bratnia polska duszyczka?? czy w leeds nie ma osob, ktore sluchaja ciezkiej muzy?

pozdrowionka papa
    Gocha 🙂

Mabrothax
    Participant

Pierwsze syszę o tym.
    Ale jeśli znajdzie się jakiś zespół na liście którego słucham to ja się piszę.
    Tak po za tym to co masz na myśli ciężkia muza? Bo imprezy te nazywają się tylko „Rock of ages” a nie np. „Metal of ages” 😉

Gosia
    Participant

oki oki to od poczatku 😀
    rock of ages to jest taka ogolna nazwa imprezy, ktora odbywa sie w 1 sobote kazdego miesiaca 8) , w pewnym klubie studenckim hehe tylko dla wtajemniczonych 🙂
    ogolnie znajduja sie tam 2 roomy, jeden z klasyka rocka-rock of ages, 2 whiplash-z muza metalawa. Ja zawsze przesiaduje na tym 2. A uslyszysz tam wszystko co ciezkie i fajne dla twoich bebenkow w uszkach. Od Pantery po Sleyera, Arch Enemy, Ch.of bodom itp. klimaciki 😉
    i cioo jak się podoba??
    a tak na marginesie, to jakie zespoly sa na Twojej tajemnej liscie?

pozdrawiam
    Gocha

Mabrothax
    Participant

Znam Sleyera, znam Panterę, ale ze smutkiem muszę przyznać, ze nie przepadam za tymi zespołami. Chyba najbardziej metalowe brzmienia jakie docierają do moich uszu to parę piosenek Slipknota. Co prawda nie jest on klasyką ale taki już mój gust…
    Najbardziej wysuniętymi w tym kierunku zespołami które słucham… a muszę nawet przyznać, że namiętnie, to Deftones (kocham), Tool (uwielbiam), A Perfect Circle (przepadam)…
    Jeśli w pierwszej sali tego klubu będą grali tego typu muzykę to możesz mi zarezerwować bilet 🙂

jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Mabrothax wrote:

Znam Sleyera, znam Panterę, ale ze smutkiem muszę przyznać, ze nie przepadam za tymi zespołami. Chyba najbardziej metalowe brzmienia jakie docierają do moich uszu to parę piosenek Slipknota. Co prawda nie jest on klasyką ale taki już mój gust…
    Najbardziej wysuniętymi w tym kierunku zespołami które słucham… a muszę nawet przyznać, że namiętnie, to [b:f10ed4864b]Deftones (kocham), Tool (uwielbiam)[/b:f10ed4864b], A Perfect Circle (przepadam)…
    Jeśli w pierwszej sali tego klubu będą grali tego typu muzykę to możesz mi zarezerwować bilet 🙂

to masz juz bilet na download? 😉

Bradford
    Participant

Witam wreszcie ktos porusza temat download festiwal:) ja chetnie pojade ale z jakas ekipa z leeds bradford!!Bo nie pojade sam a tam nikogo nie trafie:))) Jak ktos jest chetny zapraszam na gg 1129687 a na te imprezki w leeds tez bede chetny ja znam tez Slayera i Toola a procz tego metallice In Flames Cradle i wiele innych:D

wiedzmun
    Członek

to ja popatrze jak sie sytuacja rozwinie i moze tez sie wybiore ;).
    tez czasem slucham muzyki w koncu ;).
    pozdrawiam

jackyl
    Participant

teraz to duzo czasu, rok prawie, do nastepnego.. 😉

Lepton
    Participant

No to jak z tym Rock of Ages, whiplash i te sprawy? Bo jakos temat ucichl..

PS. DOWNOAD BYL ZAJEBISTY!!! Niestety Jonathan Davis dostal jakiejs anemii i nie zaspiewal, nie mozna bylo wnosic piwa na teren imprezy wiec np. Soulfly obejrzelismy z daleka.. w Axela rzucili butelka z moczem i nie chcial spiewac, ale ogolnie bylo w deche…..
    Mi, co prawda wiesniakowi, jak widac, ale sie podobalo…

Tylko straszna komercha i drozyzna byla.. byle burger 4 funty.. ciekawe po ile chodzil np. swinski leb albo krowie kopyta

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.