Strona główna Działy Finanse Ubezpieczenie Laptopa

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    turpis
    Członek

Kupilem niedawno dosyc drogiego laptopa w Polsce. Przyjedzie do mnie na swieta. Czy ktos sie orientuje czy moge go tu ubezpieczyc?
    Jesli tak to gdzie najlepiej i jakie dokumenty musze posiadac.

Candino
    Participant

Jeśli laptop będzie przywieziony przez znajomych to nie powinien sie raczej uszkodzić w trakcie podróży.Czy chciałbys wiec ubezpieczyc go na terenie UK od dajmy na to kradziezy?Czy też jednak chodzi Ci o ubezpieczenie go na czas wysyłki z Polski?Jesli tak to chyba jakaś polska firma ubezpieczeniowa raczej by sie przydała.Przyznam Ci sie,ze ja równiez mam tego typu problem bo wiozę osobiście laptopa do UK ale mnie bardziej interesuje to jak działa „gwarancja podróżników” w UK.Pozdro.C.

turpis
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Candino wrote:

Czy chciałbys wiec ubezpieczyc go na terenie UK od dajmy na to kradziezy?Czy też jednak chodzi Ci o ubezpieczenie go na czas wysyłki z Polski?

Chodzi przede wszystkim o ubezpieczenie laptopa od kradziezy. Podczas podrozy bedzie bezpieczny poniewaz wiezie go moja dziewczyna.

Czy ktos wie czy np. Lloyds ubezpiecza laptopy? (telefony, samochody, domy ubezpiecza)

v-tec
    Członek

Ubezpieczenie wyposażenia mieszkania kupisz np. tu http://www.churchill.com , koszt kilka funtów/mies., natomiast nie jestem pewien, czy obejmuje to także sprzęt (np. laptopa) jeżeli znajduje sie poza mieszkaniem, wgryź się w warunki polisy albo zadzwoń i zapytaj.

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.