Strona główna Działy Zdrowie Co się stało z polskim dentystą?

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Dana
    Participant

Potrzebuję pomocy, jeszcze niedawno ogłaszał się na tej stronce polski dentysta, niestety nie ma już jego namiarów. Czy może ktoś odpisał jego numer lub może on sam czasami tutaj zagląda ❓

angel_eyes
    Participant

W Normanton (niedaleko Wakefield) tez przyjmuje polski dentysta

bolek
    Participant

Witam. A znasz może jego adres?

Agnieszka_77
    Participant

Wlasnie… a jak to wyglada cenowo…jakos nikt nie potrafi udzielic mi konkretnej odpowiedzi, anglicy demonizuja ceny, opowiadaja jacy to dentysci sa drodzy…jak to jest naprawde?

Dana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Agnieszka_77 wrote:

Wlasnie… a jak to wyglada cenowo…jakos nikt nie potrafi udzielic mi konkretnej odpowiedzi, anglicy demonizuja ceny, opowiadaja jacy to dentysci sa drodzy…jak to jest naprawde?

A o co konkretnie pytasz, zakres usług dentystycznych jest dość szeroki.
    Zwykła plomba to jakieś Ł30, natomiast korona porcelanowa to Ł300.
    Podobno jakość materiałów, które tutaj są w użyciu też pozostawia wiele do życzenia. 🙄

Agnieszka_77
    Participant

no to tak…jestem w ze tak powiem bolu zebowym, zadzwonilam dzisiaj nie przesadzajac do okolo 20 gabinetow stomatologicznych, zaden nie chcial mnie przyjac bo nie mam rejestracji, jedyny, ktory sie zgodzil chcial na wejscie! i tylko za to, ze zgodzil sie otworzyc mi drzwi- 80F. Ktos w koncu oddzwonil z emergency dental, ale dostalam tak krotki termin stawienia sie w leeds, ze nie mialam szans z ilkley tam dotrzec…to tyle.

jackyl
    Participant

tia.. tez z rok temu przechodzilem bol zebowy.. i to taki powazny raczej. 8 paracetamoli, kilka jak nie kilkanascie kodein (niestety bez ciekawych efektow ubocznych.. ;)) cala noc z zimna woda w ustach (to juz wiem skad sie wzielo powiedzenie 'nabrac wody w usta’ ;)), pol nocy przedzwonione w poszukiwaniu czegokolwiek czynnego, zapomnij, emergency to moze jakos jutro albo pojutrze.. uczynna pani z nhsu jedynie zaproponowala ze w ciagu dwoch godzin oddzwoni do mnie siostra 'z porada w sprawie bolu’.. ale ze mlotkiem sam sobie umiem j****c w leb dla znieczulenia, to podziekowalem.. 🙂

z samego rana telefon do nhsu zaskutkowal przyjeciem w godzinach popoludniowych przez dentyste o nazwisku Luty (kojarzyl znaczenie swojego nazwiska, ale po polsku zero), wyborrrowal co trzeba, zalozyl tymczasowa plombe – w sumie jakies L24 only.

Pech chcial ze zdarzylo to sie tydzien przed planowanymi odwiedzinami kraju rodzinnego 🙂

Pozdrowienia dla cierpiacych 🙂

parmoz
    Członek

Wlasnie prosilbym o podanie adresu jakiegos polskiego stomatologa blizej Manchesteru.Dzieki

pokrzywka
    Członek

ja szukam dentysty w ilkley…potrzebuje go jak najszybciej…niestety my mowimy slabo po ang a do polski nei mam szans pojechac na leczenie zeba…ale prosze o jakiegos sprawdzonego bo ja sie naprawde boje dentystow…z gory dziekuje :*

Allecto
    Participant

A ja bym poprosila o jakiegos dentyste z Leeds lub najlepiej Dewsbury 😉

jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Allecto wrote:

A ja bym poprosila o jakiegos dentyste z Leeds lub najlepiej Dewsbury 😉

i najlepiej z dostawa do domu? 😉

rafal_best1
    Członek

Na Wesley Road (Armley) obok sklepu z polskim jedzonkiem jest stomatolog z warszawy (osobiście jestem zadowolony)

Da
    Participant

angel_eyes wrote:

W Normanton (niedaleko Wakefield) tez przyjmuje polski dentysta

w samy centrum normaton, market place….na tym deptaku kolo lloyds tsb

odea75
    Członek

Mozna prosic o jakies dokladne dane tego dentysty w Normanton?Adres telefon?Bede wdzieczna

flysurfer
    Participant

Polski dentysta przyjmuje od tygodnia prywatnym gabinecie stomatoliogicznym w centum Wakefield.
    Aby sie umówić trzeba zadzwonic pod numer 07927 079307
    Z tego co wiem niedługo ukaze sie ogłoszenie na Leeds.pl ze szczegołami

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.