Strona główna Działy Zdrowie Sauna,fitness

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    v-tec
    Członek

Widzę ze kolega dotarł do Leeds, podróż chyba nie była w bagażniku ❓ 😆

Co do fitnesów itpd. to działają one na zasadach klubów, do których trzeba zapisać się i opłacać niemałą niestety składkę, w zamian ma się nieograniczony wstęp, np. http://www.livingwell.com

Przeziębienia – zauważyłem u siebie istotną poprawę odkąd tu przyjechałem, w Polsce zdarzało mi się dość często łapać jakieś paskudztwa, tutaj mi przeszło 🙂

Candino
    Participant

Dzięki V-tec za informację.Nie, jeszcze nie dotarłem do Leeds.To jeszcze trochę potrwa.Informacja o opłacie członkowskiej w klubach fitness mrozi mi krew w żyłach bo taki bogaty to ja nie jestem.Natomiast sauna na stałe weszła do mojego życiorysu i dzięki saunie czuję się zdecydowanie zdrowszy i ustąpiły moje wieloletnie dolegliwości oskrzelowe.Gdziekolwiek jestem na świecie to szukam sauny.Hm….może jednak znajdzie sie na to jakaś rada, zobaczymy.Pozdro.C.

Candino
    Participant

Wszelkie poszukiwania stron z hasłem Leeds i sauna kończą sie jak na razie fiaskiem.Co najwyżej można znaleźć strony różnych sex klubów, które oferują swoim gościom również saunę.To jednak zdecydowanie mnie nie interesuje.Może jednak ktoś zauważył gdzieś w Leeds zwykły, niedrogi basen pływacki albo fitness klub z sauną.Jeśli tak to bardzo proszę o namiary i z góry dziekuję.C.

gonia
    Participant

tak sie sklada ze znam jedno calkie mile miejsce.Jest tam basen, sauna, silownia, fitness i wiele wiele innych.To wszytsko miesci sie w quarry hill house niedaleko bus station.Taki wielki rudawo-czerwy budynek.Latwy do zauwaznia.Koszty ok 25-30 funciorow za miesiac i korzystasz kiedy chcesz i z czego chcesz,Powodzonka

Candino
    Participant

O to mi własnie chodziło, cena już nie taka straszna zwłaszcza jesli chciałoby sie raz na tydzień posaunować a i ze dwa razy na tydzień popływać.Humor mi sie poprawia, Gonia, Jesteś nieoceniona.C.

kdssi648
    Participant

Sauna to SPA wiec tak szukaj w google. Ja korzysam z Virgin Active na Kirkstall Road. Rewelacja.Basen silowania sauna itd itd ale 40 funtow mies i mozna siedziec od 6 rano do 24.

Agnieszka_77
    Participant

SPA to sauna?!?!?!?! a ja myslalam, ze skrot od Sanus Per Aquam…

Prekursor
    Członek

Do Candino:
    Wiec prawdopodobnie jest basen w Morley.Taki podobno normalny bez masazystek dla VIPOW.Postaram sie dowiedziec dzisiaj i dam znac mozliwie jak najszybciej.

Lepton
    Participant

A zna ktos miejsce z sama sauna bez silki i innych gadzetow. Kiedys w Niemczech zapisalem sie na saune akademicka i sie okazalo ze jest prowadzona przez Freikoerperkultur, czyli niemieckich naturystow. Najlepsza sauna na swiecie. Ciekawe czy w Leeds jest takie cos jak Naked Body Culture 🙂

Prekursor
    Członek

Do Lepton:
    We Wroclawiu jest tez taka sauna i naturysci tancza bodajze w niej tylko w soboty!Pozdrawiam

Lepton
    Participant

W deche!!! Cos w tym musi byc bo na te saune w Niemczech chodzilem wlasnie z kumplem i kumpela z Wroclawia a dokladnie spod – z Polkowic.
    Powiem kolezance z Wrocka. Pewnie sie ucieszy 😀

Prekursor
    Członek

Zapomnialem dodac ze ta sauna ma specyficzny klimat.Jest dla takich bardziej hardcore’owcow bo jest w takim starym poniemieckim budynku ktory wyglada jak stary zamek z kopulami.W srodku sa takie dziwne mroczne male baseniki z lodowata i goraca woda.I jest sama glowna tzw.do masazu ktora ma kilka lozek i cala wyglada jak wiezienna sala tortur!Pocelam!
    Jesli chodzi do Wroclaw-Niemcy to bardzo duzo podobnej masci trybikow jest w berlinie i wroclawiu bo malo kto wie ze sa to miasta braterskie!A o jakie braterstwo chodzi to juz inna historia!

Wklony!

hammer18
    Participant

czy ktos korzystal ze sports center w Rothwell(dokladnie za,przy rondzie)???jak atmosfera ceny?

hammer18
    Participant

sam bylm sprawdziel i jest milo nie ma luksusow ale sprzet pierwsza kalsa a to jest najwazniejsza ,co do obslugi spoko i klientow nie ma karkow,jak wpolsce:)))))jetsem chyba najwiekszy 😈

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.