Strona główna Działy Mieszkanie Uwaga na paru oszustow

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

Witam. Wlasnie wrocilem z Leeds po ponad dwoch miesiacach i niestety mialem okazje poznac Dario. Chcialem opisac wszystko co sie zdarzylo ale widze ze nie tylko ja nacialem sie na tego czlowieka. Ten koles to typowy cwaniaczek, ktory zdziera ile tylko sie da i za co sie da z Polakow. Ja podam te dosadniejsze okreslenia: cham, prostak, troglodyta, lichwiarz, burak, szczypa a do tego jeszcze glupek bo nawet angielskiego nie zna. Jesli ktokolwiek zastanawia sie nad tym zeby skorzystac z uslug tego czlowieka to odrazu mowie zeby zmienil tok myslenia. Jest to typowa osoba ktora uwaza sie za jakiegos dobroczynce a tak naprawde gowno zalatwia, zdziera i jeszcze oczekuje niewiadomo jakiej wdziecznosci i czczi. Mieszkania ma wynajete od jakiegos Araba ktory ma Polakow gleboko w ***** i o cokolwiek nie poprosisz zostaniesz olany bo Dario kasy nie wylozy a arab ma sie przejmowac? Trafilismy do jego mieszkania ktore tak bardzo zachwalal przez telefon i tu juz doznalismy szoku. Puste cztery sciany z lozkiem i szafa stara. W kuchni nic i nie przesadzam bo nie bylo w czym wody zagotowac nawet na zupe chinska, w czym wypic herbaty, nie mowiac juz ze jesli nawet mialbym garnek to musialbym z niego jesc bo dom byl wyczyszczony ze wszystkiego.To znaczy ze nie bylo pod czym spac,gdzie z czego i czym jesc, a zeby wejsc do mieszkania to trzeba bylo pobiegac po miescie i klucz sobie dorobic bo przeciez ten lichwiarz nawet tego nie zrobi dla czlowieka ktory mu placi. Ten cholerny posrednik jakim jest ten warszawiak nie zalatwi Ci nic i jeszcze bedzie wmawial ze w Anglii tak jest i nie powinienem sie dziwic. Prawda jest taka ze to tylko Polacy sa tacy bo mam z Leeds troche znajomych i poznalem tez kilku ludzi ktorzy takze wynajmuja mieszkania i NIGDZIE nie ma tak jak ten typ mi wmawial. Tam ludzie dbaja o osoby ktore u nich wynajmuja pokoje czy tez cale mieszkania. Oplaty za wynajem u Dario osiagaja mniej wiecej od 150% do 200% normalnej ceny wynajmu u Anglikow a przeciez on pomaga nam biednym Polakom jak to twierdzi. To jest typ czlowieka ktory jesli pomyli sie w liczeniu to potrafi siedziec 15 minut z kalkulatorem bo mu wyszlo 16p za malo. No ale to jeszcze nie wszystko. Zostalismy u niego w domu pobici przez polakow, zastraszeni i w zasadzie to wywaleni na zbity pysk a myslicie ze on sie przejal? Nawet nie odzyskalismy wszystkich pieniedzy bo przeciez placi sie z gory za miesiac. Mielismy gdzie pojsc ale wiem ze nie wszyscy maja i ze wiele osob po takim zdazeniu spaloby chyba w parku.
    Tak wiec jesli ktokolwiek natrafi na czlowieka ktory juz nawet nie posluguje sie swoim imieniem tylko stara sie byc bardziej agielski od anglikow i kaze do siebie mowic „Dario” to prosze Was-dajcie sobie spokoj bo stracicie tylko zdrowie, nerwy i mnostwo pieniedzy na robieniu z tym czlowiekiem jakichkolwiek interesow. Mam nadzieje ze to ze tu troszke popisalem bedzie mialo jakis skutek bo wiem jak wielu Polakow wyjezdza do UK w desperacji i wiem co sie tam dzieje z wlasnych doswiadczen a naprawde jest ciezko czasami i mam nadzieje ze nikt wiecej tak jak ja nie wpie**** sie w znajomosc z Dario cwaniakiem. To co tu opisalem jest tylko o mnie i moich znajomych a w calym domu mieszkalo kilka innych osob jeszcze ktorzy byli tak wykorzystywali i okradani przez Dario ze przykro az wspominac.
    Tak dla pewnosci tu prosze mail tego prostaczka: add3(at)op.pl i jego numer telefonu: 07821776911

Jeszcze mala prosba do osob ktore zajmuja sie stronka i forum. Jesli zlamalem jakies zasady tu panujace prosze o wyrozumialosc i nie usuwanie posta-mialem dobre intencje. A swoja droga to moze takie informacje jesli beda potwierdzane przez kilka roznych osob moznaby gdzies gdzies wyeksponowac? Pozdrawiam Wszystkich 🙂

Anonim
    Gość

Sam u tego palanta mieszkalem, niechce mi sie pisac o tym ale zwialem nie placac, podobnie jak 3 inne osoby z ktorymi mieszkalem.
    Pozdro

Anonim
    Gość

Witam. Jak rozpoznac tego kolesia bo wasnie jestem na etapie poszukiwania mieszkania i mam oferty z Beestonu???

Anonim
    Gość

Ludzie po jaka cholere wynajmujecie mieszkania w takich syfach jak Harehills czy Beston ja bym tam za darmo nie mieszkal przeciez to jest tragedia ,rozumiem ze jest tanio,ale tanio mozna znalezc w naprawde fajnych miejscach,ja tez nie zarabiam duzo za mieszkanie place calkiem sporo ale mam czysto i zero typow wkolo,nie przyjechalem tu kosztem takiego ponizenia sie zarobic fortuny.Troche godnosci trzeba miec

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Stasiek wrote:

Sam u tego palanta mieszkalem, niechce mi sie pisac o tym ale zwialem nie placac, podobnie jak 3 inne osoby z ktorymi mieszkalem.
    Pozdro

siema staszko tu bart masz absolutna racje uciekajac palantowi teraz mieszkamy razem i jest wesolo! kiedy idziemy na dziewczynki? 😈

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Nie znam tego kolesia zwanego -DARO, ale slyszalem wiele na jego temat. jak najdalej od tego typa.co do beestonu., tanio ale okolica……sa lepsze miejsca w porownywalnej cenie..Dobra agencja kolo leeds market.pozdro

gosciu wrote:

Witam. Jak rozpoznac tego kolesia bo wasnie jestem na etapie poszukiwania mieszkania i mam oferty z Beestonu???

artur
    Participant

witam! ostrzegam przed grupka oszustow z beeston. nie wiem czy jeszcze raz maja zamiar kogos oszukac bo to byl jednorazowy numer, ale wiadomo: apetyt rosnie w miare jedzenia. jeden ma na imie bartek, jest niski i dobrze zbudowany. na drugiego mowia rambo, ma straszne zeby i nie zna ang. a „szef” to kark, mowil ze cwiczyl kulturystyke i jak na malpe zna pare slow po ang. mam ich numery, wydaje mi sie ze nie zmienili: 07724501935, 07716755310

v-tec
    Członek

Nie napisałeś na czym konkretnie miałoby polegać to oszustwo…

Btw. jeśli ktoś zadaje się z takimi 'karkami’ i 'rambos’ to czego się po nich spodziewa ❓

artur
    Participant

potrzebowalem mieszkania na szybko, bo przyjechalismy ze znajomym poznym wieczorem. jak sie mozna domyslic chodzilo o mieszkanie:P

marcin blacpool
    Participant

Ej ja was znam wy jestescie pedalami TY I TEN ANGLIK 😈

Darius
    Participant

artur wrote:

potrzebowalem mieszkania na szybko, bo przyjechalismy ze znajomym poznym wieczorem. jak sie mozna domyslic chodzilo o mieszkanie:P

Moze nie w temacie, ale polacam mieszkanie w Huddersfield (kolezanki szukaja wspolkokatora/ki/ów)
    bdb warunki.
    pzdr.

artur
    Participant

[quote:a8d8b12932]Ej ja was znam wy jestescie pedalami TY I TEN ANGLIK [/quote]

nie wydaje mi sie zebym pisal o jakims angliku..:P

cezary
    Participant

Uwaga! To fak co Artur pisze i to nie jeden ich numer, rambo i ten drugi przedstawil sie jako mirek numer tel sie zgadza mnie tez oszukali i wlasciciela mieszkania gdy na szybko szukalem pokoju, wszystko prawie ladnie gdy po tygodniu przyszedl wlasciciel mieszkania i chcial kase od miraka byl tak samo zdziwiony tym faktem jak ja od tego czasu mirek zniknol z kasa.
    Mam jego korespondencje imie i nazwisko z tego co sie orientuje pracuje przez Agencje Major i nadal mieszka gdzies w LEEDS rambo widziano ostatnio w jednym z pobliskich tesco, szuka go wielu ludzi i nie tylko polacy troche trudno go znalezc ale to jest kwestia czasu, poznalem juz pare kolejnych osob przez nich oszukanych… Takze jesli cos wiecie piszcie zeby czasem nie was oszukano !!!

cezary
    Participant

cezary wrote:

Uwaga! To fak co Artur pisze i to nie jest ich pierwszy raz, numer tel sie zgadza mnie tez oszukali, jeszcze co najmniej jednego wlasciciela mieszkania, tez na szybko szukalem pokoju, wszystko prawie ladnie gdy……..?
    Mam imie i nazwisko z tego co sie orientuje pracuje przez Agencje Major i nadal sie tu kreci w LEEDS
    rambo widziano ostatnio w jednym z pobliskich tesco,

Szuka go wielu ludzi i nie tylko polacy
    Przeciez Kazdy kiedys ma zly dzien i wpada
    Poznalem juz pare kolejnych osob przez nich oszukanych…

Takze jesli cos wiecie piszcie na temat !!!

😈

cezary
    Participant

cezary wrote:

Uwaga! To fak co Artur pisze i to nie jest ich pierwszy raz, numer tel sie zgadza mnie tez oszukali, jeszcze co najmniej jednego wlasciciela mieszkania, tez na szybko szukalem pokoju, wszystko prawie ladnie gdy……..?
    Mam imie i nazwisko z tego co sie orientuje pracuje przez Agencje Major i nadal sie tu kreci w LEEDS
    rambo widziano ostatnio w jednym z pobliskich tesco,

Szuka go wielu ludzi i nie tylko polacy
    Przeciez Kazdy kiedys ma zly dzien i wpada
    Poznalem juz pare kolejnych osob przez nich oszukanych…

Takze jesli cos wiecie piszcie na temat !!!

😈

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.