Strona główna Działy Hyde Park moze pogadamy o prezentach ?

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    gonia
    Participant

ja wlasnie wpadlam na pomysl by babeczkom z mojej rodzinki zasponsorowac vaucher do salonu kosmetycznego, malo kto sam sobie takie cos sposoruje a jako prezent bardzo mile:)

kamaag
    Participant

wow gonia , pomysl dosc oryginalny, mysle ze jak dla kobitek, ktore same by nie za bardzo chcialy wydac na cos takiego kase, bardzo dobra niespodzianka

Mabrothax
    Participant

za to dla facetów z rodziny, można by sponsorować vaucher… już sami wiecie gdzie 😉

Pabloo
    Członek

Pewnie jak co roku dostane jakas ksiazke. Standard.[/color:970ebd0a20]

Kaliko
    Participant

och no to moze Pablo nalezy glosno powiedziec, ze gdyby Mikolaj, lub Gwiazdor lub inny Swiateczny rozdawacz prezentow krecil sie w poblizu Twojej choinki to marzylo by ci sie ….. np nowe pudelko na skarpetki. No cos w tym rodzaju, bo moze rozdawacz prezentow poprostu nie wie co bys chcial otrzymac. Albo napisz list do Mikolaja, Ja tak robie odkad tylko umiem pisac, wczesniej wykorzystywalam innych do tego i zawsze dostaje cos fajnego pod choinke:)

Dana
    Participant

No właśnie, co podarować facetowi pod choinkę? Zawsze mam z tym problem, no bo ileż razy można dawać książkę lub skarpetki.
    Panowie proponuję, żebyście wpisywali o czym marzycie (mam na myśli coś w miarę materialnego, a nie jakieś wyimaginowane fantazje), może uda się nam kobietom podkraść jakiś dobry pomysł.
    Wykażcie się inwencją, proszę 😛

v-tec
    Członek

Osobiście jestem fanatykiem elektronicznych gadżetów i myślę że nie tylko ja wśród facetów 🙂 , jako przykładowe prezenty ku zadowoleniu takiej osoby podpowiem:
    telefon komórka (koniecznie najnowszy model)
    dvd-recorder
    ipod nano
    aparat cyfrowy
    sat-nav do auta
    Jaskinie Mikołaja: http://www.comet.co.uk , http://www.dixons.co.uk , http://www.e2save.com
    (Niestety te prezenty na ogół czynią dużą wyrwę na koncie, ale wdzęczność obdarowanego na pewno będzie większa niż w razie otrzymania skarpetek 8) )
    A o czym marzą panie, oprócz bielizny od Ann Summers rzecz jasna ❓

monika2
    Członek

Witam.Zakupy swiateczne mam cale szczescie za soba od jakis dwoch miesiecy.Zawsze staram sie kupowac cos wczesniej bo wtedy latwiej o wene niz tak w ostatniej chwili. Zostalo mi jeszcze pare pomyslow na prezenty, wiec moze komus sie przysluza:wkretarka (byc moze nie do czestego uzytku,ale wtedy kiedy bedzie naprawde potrzebna bedzie na miejcu),pudelko na zegarki (dla posiadaczy 2 lub wiecej zegarkow-gadzecik), zestaw somelierski dla smakoszy wina, Scrabble,moga byc tez jakies plyty CD (np.Nick Cave), dla kobiet proponuje torebke, kolczyki, nie wspominajac perfum, prezent ryzykowny o ile nie zna sie dobrze gustu obdarowywanej.Z belizna tez bym nie ryzykowala, chyba ze jakis niewyszukany pasek do ponczoch plus oczywiscie ponczochy.Pozdrawiam i Wszystkiego Najlepszego z okazji Swiat. 😀

v-tec
    Członek

Monika, tą bieliznę to ja bym tylko jednej osobie podarował, w tym sensie o tym pisałem, tobie bym raczej takiego prezentu nie podarował, bo tak blisko się jeszcze nie znamy, choć nic nie jest wykluczone… 😉

monika2
    Członek

V-tec, jeszcze wiecej takich propozycji a na pewno sie poznamy… 😀
    Wesolych Swiat oraz UDANYCH prezentow pod choinka

Kaliko
    Participant

Ja tam bym sie nie obrazila jak by mi ktos podarowal wycieczke do Indii ale jak mi jej nikt nie podaruje to coz 🙄 No wlasnie dlaczego nie podarowac komus wczasów. Z bielizna to jak ze skarpetkami, pania bielizne lub perfumy ,panom skarpetki lub ksiazki wytarte to jest jak…
    A tak wogóle to jakbysmy suchali innych ludzi to bysmy wiedzieli czego pragna. Ja przy takich okazjach przysluchuje sie szczegolnie innym i z rególy nie stanowi to dla mnie problemu co kupic. i tak dla mojego ulubionego przyjaciela jest to lodoweczka na 8 puszek piwa:), dla sasiada zapalniczka zippo jego zony perfum o ktorym truje od dluzszego czasu, przyjaciela rodziny jego ulubione Bacardi, jego zony elegancki album na zdjecia

Dana
    Participant

Jejku, V-tech, strasznie kosztowny z ciebie facet, niezazdroszczę twojej dziewczynie. Na szczęście moja druga połowa jest mniej wymagająca, tylko problem w tym, że aż zamało wymagająca i brak mi inspiracji.
    Muszę za to przyznać, że Panie wykazują się tutaj dużo większą inwencją, sama chętnie skorzystałabym z bileciku do kosmetyczki lub dobrego fryzjera, chociaż perfumy też są nie do pogardzenia, marzy mi się też prostownica do włosów. Ogólnie to myślę, że facetom zawsze jest łatwiej znależć coś ciekawego dla swoich wybranek.
    Teraz muszę użyć jakiegoś podstępu i namówić moje cudo do wejścia na to forum, może się wreszcie domyśli o czym marzą kobiety. 😉

v-tec
    Członek

Tak naprawdę Dana to ja sobie te prezenty sam robię i to bez specjalnych okazji, a nie moja dziewczyna (żona), napisałem tamtego posta bo było pytanie o pomysły, tak naprawdę to już tak jest że jak chcesz mieć coś fajnego, to musisz osobiście na to zarobić i sam sobie kupić, przynajmniej ja tak mam 😕 Z drugiej strony fajnie że mam tę możliwość i to jest OK.

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.