Strona główna Działy Finanse Funfare

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Candino
    Participant

Ląduję w Stansted z Ryanairem.Potem muszę dostac sie do Leeds.Znalazłem ciekawa promocję w National Express.Otóż za 1 albo 4 funty mozna kupic sobie bilet typu funfare do Leeds.Aby to zrobic ma się tylko 30 minut.OK, zdążę.Ale co to u licha jest „funfare”.Czy to bezpieczna opcja?Poradźcie forumowicze.Czy ktos juz jechał autobusem za funta z Londynu do Leeds?

v-tec
    Członek

Funfare możesz kupić tylko przez internet. Płacisz kartą kred. i sam drukujesz swój bilet.
    (Poza tym że oszczędzasz to odpada stanie w kolejce do kasy, a potrafi to zająć nawet 1 godzinę w godz. szczytu na Victoria)

Candino
    Participant

Dzięki Witku, uspokoiłeś mnie co nieco ale nie do końca.Taki wystraszony polak jak ja po prostu wietrzy w tym jakis podstęp.Zastanawiam sie czy z takim wyjątkowo tanim biletem nie jedzie się aby w bagażniku albo na dachu 🙁 .Ale mam nadzieje,że jednak nie.Spróbuję kupić sobie taki bilecik, raz kozie smierć.Pozdrawiam.C.

gonia
    Participant

ja kiedy kolwiek jade national express staram sie zlapac jakas funfare…korzystam z tego prawie zawsze i dziala jak normalny bilet tylko ze drukujesz i nie podlega wymiany czy zrefundowaniu..ogolnie jest spoko:)

Candino
    Participant

Aaaaaa, i o to mi chodziło.Gonia, dziekuje, temat zakończony.Ze spokojnym sumieniem kupuję funfare.Pozdro.

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.