Strona główna Działy Hobby Monitor LCD

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    herki
    Participant

Gdzie w Leeds można kupic i jakie sklepy polecacie oprocz Comet, Dixons

hattori
    Participant
    SpokoBoyxxx:)
    Członek

Moge ci sprzedac Toshiby Najnowszy model za nizsza cene wlasnie wchodza do sprzedazy.POZDRO:)

herki
    Participant

Prosilbym o szeczegoly jakas specyfikacja jakie modele… Najlepiej prosilbym o kontakt na gg: 2371383 albo e-mail: herkii@gmail.com

v-tec
    Członek

Podczepię się pod temat i zapytam kto wie gdzie można kupić taniego laptopa, przez tani rozumiem poniżej Ł400, może być używany (refurbished), parametry w sumie dowolne – chodzi o sprzęt do surfowania, napisania pracy w Wordzie itp.; chciałbym kupić na prezent osobie w Polsce, a ceny ok. Ł400-500 w sklepach jednak trooszkę za wysokie jak dla mnie (wiem, sknera jestem 🙂 ) podpowiedzcie coś
    PS. Może być także desktop + LCD

sylwek
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

Podczepię się pod temat i zapytam kto wie gdzie można kupić taniego laptopa, przez tani rozumiem poniżej Ł400, może być używany (refurbished), parametry w sumie dowolne – chodzi o sprzęt do surfowania, napisania pracy w Wordzie itp.; chciałbym kupić na prezent osobie w Polsce, a ceny ok. Ł400-500 w sklepach jednak trooszkę za wysokie jak dla mnie (wiem, sknera jestem 🙂 ) podpowiedzcie coś
    PS. Może być także desktop + LCD

podsyłam Ci linka z nowym za 350 (za niedługo otworzą sklep w centrum na Headrow)

http://www.pcworld.co.uk/martprd/product/seo/118874
    pozdro

v-tec
    Członek

’podsyłam Ci linka z nowym za 350′

…niestety póki co jest out of stock

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.