Strona główna › Działy › Hobby › dwa telewizory
no wiec tak powiedzmy ze chcialabym sobie kupic satelitke np Sky i juz mi ja ladnie w domku zamontuja dadza to ladne pudelko ale …. Ja chce miec telewizorek z tymi kanalami u siebie w sypialni, Corcia u siebie w pokoju bo to bajki przeciez ogladac trzeba, a milutki Pan glowa rodziny u siebie w pokoju zas do tego wszyscy od czsu do czasu spotykaja sie na dole tak zwanym salonie i czy jest na to sposob zeby to tak zrobic z jedna satelita, bo nie mam kogo zapytac
No cóż, znowu będą głupie docinki że się niby znam na wszystkim 🙂 ale psy szczekają, karawana idzie dalej, czyli odpisuję:
To o czym mówisz nazywa się sky multiroom. Sky pozwala mieć 1 dodatkowy odbiornik (czyli razem 2) za dodatkowe Ł10/mies.
Jako pierwszy odbiornik polecałbym sky+, który ma ciekawe funkcje: można nagrywać program bez stosowania magnetowidu oraz 'zatrzymać’ program jak trzeba wyjść na chwilę, a następnie wznowić od tego samego momentu.
http://www.sky.co.uk
no dobra w sumie ok ale myslalam o czyms w stylu jeden kabel szwedajacy sie po calym domu i do wszyskich telewizorow, standardowo mialam chec ominac te 10 funtow bo jakby to rzec staram sie zyc oszczednie 😕 no ale ok dzieki za odpowiedz.
Oczywiście możesz podłączyć nawet kilka telewizorów do jednego odbiornika sky (i nic nie dopłacać), ale wtedy wszystkie będą pokazywać ten sam program, a z twojego pytania wynikało coś innego, jeżeli dobrze zrozumiałem.
Wlasnie o tym wiedzialam i mialam na mysli ze jak przy tv kablowej da sie na jednym gniazdku ale skoro sie nie da no to trudno.
no wiec jesli juz rozmowa byla o tv,ja rowniez mam pytanko zwiazane z tym tematem, chcialabym ogladac polskie programy tutaj w leeds, internet mi nie wystarcza, moge odbierac platnie tylko tv polonie z tego co mi wiadomo za 7$ msc,ale chcialabym troszke wiecej, jesli ktos sie interesowal zakupieniem talerza czy odbiornika bardzo prosze o pomoc czy rade na ten temat, w ogole jesli ktos moglby podac jakies wskazowki z kupnem i montazem, bede bardzo wdzieczna. niedlugo wyjezdzam do polandii, jesli ktos moglby doradzic, czy lepiej jest cos zabrac samolotem z kraju i sprowadzic, to takze wchodzi w mozliwosc…. pozdrawiam
witam, to znowu ja, chcialam obecnie wycofac moje pytanie z forum, poczytala i widze na stronie nr 2 ze moj temat juz byl poruszony, i jak na chwile obecna te inf mi wystarcza, a ze jak napisalam poczytalam i dlatego tez chcialam pozdrowic v-tec’a jestem pod wrazeniem wiedzy i posiadanych informacji o zyciu w Anglii min. – na tyle pytan – tyle odpowiedzi WOW
co do tv i sky panie v-tec to znalazlam sobie bardziej przystepna obcje kupuje sobie poprostu sprzet cyfrowy do odbiru staelitarnego koszt ok 89 funta i 250 kanalow w tym 16 polskich procz tvn no i bez abonametntu i takich tam
Pani Kaliko, co do tych kanałów bez abonamentu to odradzam, jeżeli chcesz mieć polską tv polecam wykupić abonament Cyfry+, ale jak już słusznie powyżej wspomniano, temat był poruszany, więc nie powtarzam.
Kaamag dzięki za pozdrowienia, być może zdziwi cię to, ale moja twórczość na forum jest powodem tego, że jestem tu powszechnie nielubiany, gdyż rzekomo 'mądrzę się’ i 'lansuję’ 😆 dobrze że jesteśmy w necie, bo gdyby to było w realu to pewnie już miałbym wp***ol od co niektórych 😉
dlaczego odradzasz mi kanaly bez abonamentu mh rodacy uzywaja i sobie chwala. a tak nawiasem to w dalszym ciagu panna
dlaczego odradzasz mi kanaly bez abonamentu mh rodacy uzywaja i sobie chwala. a tak nawiasem to w dalszym ciagu panna
Ano dlatego ci odradzam moja panno, że te kanały to najgorsza chała, na ich oglądanie powinni skazywać za karę 😆
Znalazłem jeszcze tą stronkę gdzie można kupić sprzęt do odbioru polskiej tv nie wychodząc z domu (abonament trzeba opłacić z góry na rok, ale to jedyna opcja bez pośrednictwa znajomych z kraju) http://www.satklep.pl
nic mi to nie mowi najgorsza chala tzn ze co nie ma dobrych kanalow? Czy odbiór jest do du.. uzasadnij chce konkrety
No cóż, znowu będą głupie docinki że się niby znam na wszystkim 🙂 ale psy szczekają, karawana idzie dalej, czyli odpisuję
<br>
a zastanawiales sie kiedys nad tym, ze moze po prostu jestes troszke przemadrzaly? nie zebym sie czepial, ale z kazdego posta troche wychodzi miedzy wierszami zadarty nos, moze lepiej znajdz sobie hobby zamiast sie udzielac na forum?
a zastanawiales sie kiedys nad tym, ze moze po prostu jestes troszke przemadrzaly? nie zebym sie czepial, ale z kazdego posta troche wychodzi miedzy wierszami zadarty nos, moze lepiej znajdz sobie hobby zamiast sie udzielac na forum?
Misiu, a może byś tak trzymał się topiku, co? Ale jak już tak zacząłeś, to może udzielisz mi kilku lekcji czytania między wierszami, najlepiej połączonych ze spłaszczaniem nosa i ogłupianiem (bom zbyt przemądrzały), no i podpowiedz mi może jakieś fajne hobby 😉
Wracając do tematu, bezpłatnie można obejrzeć takie ciekawe kanały jak tv polonia, puls, tv trwam i kilka innych w tym jakiś kanał nie pamiętam nazwy gdzie laski szukają facetów 🙂
powiem tak musze zobaczyc na wlasne oczeta jak ten odbiór wyglada i co oni tam maja bo nie przepadam za lazeniem po cudzych domach. Jednak jak masz racje to sobie przywioze polsacik jak nie masz to nakrzycze na ciebie na forum publicznym publicznie.