Strona główna Działy Hobby TURNIEJ w KOSZA 3on3 – Uni of Leeds – szukam dwoch osob!!!!

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

Witam,
    Na uniwersytecie Leeds jest turniej koszykowki 3on3, 04.12.2005 w godzinach 2:30pm – 5:30pm, w zwiazku z tym szukam dwoch osob chetnych do gry i obeznanych w temacie oczywiscie. Rejestracja druzyny kosztuje 5 funtow. Pracuje na uniwerku wiec moge wziasc udzial w turnieju w raz z moja druzyna 8).

Pozdrawiam
    Cubus

Moniqa20
    Członek

a czy ten turniej jest tylko dla facetow……??????

i czy sa tu jakies spoko dziewczyny ktore kiedys smigaly w kosza….????

bo jezeli tak ….a maja ochote sobie tak o dla samej siebie pobiegac i pograc gdzies na boisku to dajcie znac…..!!!!

ja bardzo chetnie 🙂

Anonim
    Gość

Widze ze chetnych cala masa, nie sadzilem ze tyle lewizn przyjechalo do anglii, za nie bedzie z kim w kosza zagrac, eh.

Szczup
    Członek

no gramy gramy
    kuba z wielka przyjemnoscia zagralbym z dziewczyna w druzynie;]
    jak faceci to lamusy to niech chociaz dziewczyny facon trzymaja
    do niedzieli

Anonim
    Gość

siema, no dobra ale potrzebujemy jeszcze jednego, wyslalem ci esa, zmieniles numer ? kobieta w druzynie czemu nie 😉 jak tylko potrafi grac, lepsza kobieta niz lamusy 😉

pzdr

Moniqa20
    Członek

ja gralam od 4 podstawowki do 4 liceum 🙂 chyba jeszcze cos potrafie….:)

Szczup
    Członek

nie zmienialem nr dostalem tylko sms z info ogolnym teraz czekam na konkrety
    poza tym trzeba by sie bylo spotkac aby taktyke omowic:P
    czyli do niedzieli jak cos to dryndaj albo smsuj
    ciekawe ile bedzie koedukacyjnych teamow:)

Przemek
    Członek

jestem zainteresowany turniejem mam prawie 2m wzrostu i gralem kiedys w koszykowke bardzo duzo wiec moge sie przydac moj nr 07707753843 Przemek pozdrawiam

Anonim
    Gość

OK, to team juz jest.
    Patryk, Przemek i Ja

Turniej zaczyna sie w niedziele od godziny 2.30pm i trwa do 5.30pm, ja jutro pojde zarejestrowac nasza druzyne oplata wynosi 5funtow za team, musimy sie spotkac przed i pogadac zagrac raczej nie zagramy bo nie ma gdzie i jest mokro.

Pozdrawiam

A kolezanki jako cheerleader’ki mile widziane ;D

Szczup
    Członek

hehehe
    coz za szowinistyczne nastawienie do koszykarek ;p
    koles ode mnie nie przyjdzie wiec bedziemy grali bez rezerwowego#
    do niedzieli

ketraby
    Participant

Witam, w leeds bede 9 lutego, wiec jak bedzie jakis nastepny turniej to jak mozecie poinformujcie mnie na forum. Bedzie nas 3 chlopa którzy grają w basket. Ogolnie prosze info gdzie mozna pograc bez turniejow w kosza, ewentualnie gdzie mozna sie zapisac aby trenowac profesjonalnie. Z góry dzieki..

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.