Strona główna Działy Hyde Park Dziwne oznaczenie??

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    lubin_20
    Participant

Witam
    Mam pytanie?
    Czy oznaczenie st24wt754
    może być nazwa ulicy w Leeds??
    ktoś podał mi kontakt do osoby tam zamieszkującej??
    Czy to prawdziwy adres??
    😉

TommyB
    Członek

Moze v-tec ci odpowie. On zna odpowiedzi na wszystkie pytania

v-tec
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    TommyB wrote:

Moze v-tec ci odpowie. On zna odpowiedzi na wszystkie pytania

Może odpowie, a może nie, a ty pilnuj swojego podwórka szczylu jeden

TommyB
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

Może odpowie, a może nie, a ty pilnuj swojego podwórka szczylu jeden

Czyzby obsesja na swoim punkcie?? A moze sie na zartach nie znamy?? 😆 Tak to jest z forumowymi „guru”…. nadety jak balonik i przewrarzliwony na swoim punkcie. Obrazki ze swoim zdjeciem juz sprzedajesz??
    😈

v-tec
    Członek

TommyB wrote:

Czyzby obsesja na swoim punkcie?? A moze sie na zartach nie znamy??

Chłopie, obsesję to ty masz na moim punkcie, a twoje pseudo-żarty nie sądzę żeby kogoś rozśmieszały. Żart to jest jak przychodzi baba do lekarza 🙂
    I jak chcesz pisać w tym wątku to trzymaj się topiku, a jak nie to załóż nowy i tam możesz na mnie bluzgać. A obrazek z moim zdjęciem możesz sobie skopiować gratis jest obok i przyklej sobie na czoło.

sylwek
    Członek

lubin_20 wrote:

Witam
    Mam pytanie?
    Czy oznaczenie st24wt754
    może być nazwa ulicy w Leeds??
    ktoś podał mi kontakt do osoby tam zamieszkującej??
    Czy to prawdziwy adres??
    😉

Jak mieszkam tu dobre paręnaście miesięcy, poruszałem się autem i znajdywanie adresów, miejsc (czasem naprawdę zabitych dziur) nie jest dla mnie problemem to takiego adresu nigdy jeszcze w anglii nie widziałem ani nie słyszałem 😥 Nie przypomina to ani kodu pocztowego ani żadnego adresu, ani adresu skrzynki pocztowej ani nawet współrzędnych na mapie. Wg mnie coś tu nie gra.

lubin_20
    Participant

A więc może to powinno wyglądać tak
    st2 4wt 754
    Ktos podał mi taki adres i numer telefonu??
    Chciałem się dowiedzić czy taki adres istnieje
    🙂

v-tec
    Członek

To może być kod pocztowy i numer domu.
    Te 2 rzeczy wystarczą do zidentyfikowania konkretnego adresu.
    Wyszukiwarka jest na http://www.royalmail.co.uk

ps. wbiłem tam te dane ale niestety 'adres nierozpoznany’
    ale możesz im wysłać maila z pytaniem

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.