Strona główna Działy Hobby Thorgal i inne komiksy…i jeszcze kilka drobiazgów

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 46)
  • Autor
    Wpisy
    Fiasko
    Participant

Widze ze stronka dziala tak jak to kiedys zasugerowalam – bardziej teamtycznie. Bardzo mnie to cieszy, a jeszcze bardziej rada jestem z faktu ze Thorgal nie trafil do smietnika 😛 Pozdrowienia

SZwindel
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Fiasko wrote:

Widze ze stronka dziala tak jak to kiedys zasugerowalam – bardziej teamtycznie. Bardzo mnie to cieszy, a jeszcze bardziej rada jestem z faktu ze Thorgal nie trafil do smietnika 😛 Pozdrowienia

A czy mozna rozmowe o Thorgalu (wlasnie) rozpoczac. Pytanie:
    1. Wedlug kogo Thorgal jest najlepszym polskim komiksem (pomimo ze jest troche bardzi belgijskim), a jezeli nie jest, to jaki polski komiks goruje nad innymi.
    2. Czy Tytus jest lepszy od Kokosza?
    3. Czy Pilot Smiglowca goruje nad Kudlaczkiem (Baranowskiego)?
    4. Czy (w koncu) Wiedzmin (Polcha) pokonuje Janosika?
    5. A co z Ais z serii Polcha?
    6. Czy Rosinski (raz jeszcze) da sobie spokoj z Thorgalem, by juz nie naciagac za bardzo calej historii?

Co to za gosciu, zapytacie.
    A to ja wlasnie. Po prostu sie nie zalogowalem 🙂

… 6. A ktora czesc THORGALA jest najlepsza?

Najdiff
    Członek

hmmm ( jak to mial w zwyczaju robic Gandalf ) cos nasza grupa erpegowa zdechla smiercia naturalna ;( ja nadal jestem za tylko ze ….. no pracuje w weekendy 🙁 Warhammer rzadzi i wszyscy o tym wiedza ( a swoja droga ciekawe jak sie gra w 3 edycje WHFRP) Dzikie Pola sa naprawde fajne, ale po lekkich przerobkach 🙂 Nam zajely jakies 3 miesiace 🙂 Ale potem gra sie swietnie. AD&D tez jest ok. Ale jakos Wacek ma najlepsiejszy klimat 🙂 A teraz pytanko z innej manki. Co byscie powiedzieli na stworzenie tutaj grupy historycznej ? Tylko myslalem o XVI lub XVII wieku i nie o zadnych tam angielskich przebierancach tylko o stworzeniu grupy "szlacheckiej". Po co ? Zeby bylo fajnie, zabawnie i przyjemnie, zeby pokazac sasom ze i my cos potrafimy oprocz wszczynania burd i chlania do upadlego, ale przede wszystkim zeby bylo fajnie. Co wy na to ? Tylko zaznaczam ze chodzi mi o grupe odtwarzajaca HISTORIE a nie o grupe piknikowo-przebierancowo-pijacka 🙂 POmyslcie. U mnie w miescie wraz z 2 kolegami stworzylismy bractwo rycerskie (2 lata temu) ktore w tej chwili ma okolo 30 czlonkow ( moze i wiecej juz teraz) i ma na swoim koncie wiele wyjazdow, turniejopw, pokazow i walk. I wciaz sie rozwija 🙂
    Koniec 🙂

Fiasko
    Participant

hmm… coz, nie widze problemu zeby przynalezec do koeljnej grupy 😉 moze stworzymy grupe ninja … tak jakos ostatnio po graniu w dead or alive mnie wzielo 😛 ale mowiac serio … jakby co – jestem chetna i otwarta na propozycje, see ya

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 46)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.