Strona główna Działy Hyde Park Mikołajki w Centrum

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    sylwek
    Członek

Mogę wyjaśnić tylko dojazd;) Z M62 zjeżdza się na M621 na junc.27. Wjeżdzasz na prawy pas i grzejesz cały czas prosto aż do junc. 2-giego. Na rondzie skręcasz w lewo na (A643) i tu lepiej lewym pasem jechać do następnego ronda. Trzymając się pasa skręcisz na miasto na A58(M), jedziesz dalej tym samym pasem przejeżdzasz tunelem, mijasz zjazd na A660 i uniwersytet, następny zjazd jest pod górę (na A58) i ustawiasz się na środkowym pasie, jedziesz do świateł i najlepiej ustawić się na 3-cim od lewej (powinno być bez problemu) i już przez następne światła prosto i prosto. Dopiero jak miniesz świątynię Sikhów po prawej to hamuj, następny będzie Kościół Polski, a zanim Restauracja i Klub;) Spróbowałem wytłumaczyć najprościej jak mi się wydaje;) Jak coś to pytaj 😉 pozdrowionka 😀

Dana
    Participant

Dzięki, Sylwek, troche to bardziej skomplikowne niż myślałam, może jak sobie to narysuje i siąde nad mapą to mi się trochę rozjaśni.
    Narazie dziękuję bardzo.

v-tec
    Członek

Dana, nie zrozum mnie źle, nie zabraniam ci przyjeżdżać do Leeds, ale czy w Manchesterze nie macie polskiego klubu?

BeToN
    Participant

V-tec ona sie pyta tylko jak dojechac od strony
    menchesteru a nie z niego 😈
    http://www.multimap.com kod pocztowy znajdziesz na stronie leeds.pl
    powodzenia

Dana
    Participant

No właśnie, nie jestem z Manchesteru tylko z Rochdale. Co prawda bliżej mi do Manchesteru niż do Leeds, ale już od jakiegoś czasu wybieram się w tym kierunku, poza tym chciałabym mojemu dzieciakowi urządzić Mikołajki, no i jeszcze liczę na jakiś dobry obiad w polskiej restauracji.
    Nie ukrywam, że jakoś bardziej emocjonalnie jestem związana z Leeds, pewnie przez tą stronkę.
    😉

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.