Strona główna Działy Hyde Park poszukuje

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    marta27
    Członek

[u:7009341a8e]szukam jakiejs bratniej duszy 😥 smutno mi tu[/u:7009341a8e]

BeToN
    Participant

gg7476578

TrN1
    Członek

Wiem co mowisz… gdzei mieszkasz dokladnie? jaki LS? zmaluj mejla na: nudawleeds@op.pl pozdrawiam

SpokoBoyxxx:)
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    marta27 wrote:

[u:7c6ebeb25e]szukam jakiejs bratniej duszy 😥 smutno mi tu[/u:7c6ebeb25e]

:):):)

Członek

🙂

pimpek
    Członek

dobry jestes SpokoBoyxxx:P http://www.leeds.pl/forum/viewtopic.php?t=688 inwencja nie ma co:) pozdro

Radek
    Członek

Zgadzam sie.Wiecej takich spoko-boyow i nie bedzie smutnych rodaczek w Leeds 😆

Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    pimpek wrote:

dobry jestes SpokoBoyxxx:P http://www.leeds.pl/forum/viewtopic.php?t=688 inwencja nie ma co:) pozdro[/

BeToN
    Participant

SpokoBoyxxx:) wrote:

(cholera jak sie nazywan ten kanal w LEEDS ,czy ta rzeczka jak ja zwia ?)any way pozdrawiam wszystkich:) 😆

Rzeczka w leeds to river aire 8)
    napisz na gg7476578 milo by bylo poznac goscia z mojego miasta
    pozdro dla wszystkich

Darius
    Participant

SpokoBoyxxx:) wrote:

marta27 wrote:

[u:7919189115]szukam jakiejs bratniej duszy 😥 smutno mi tu[/u:7919189115]

:):):) JA TEZ CZUJE SIE SAMOTNY (..)w sumie nie preferuje kontaktow z polakami[/quote]

No nie mogę…. LOL
    Przepraszam Spokocostamcostam.. co Ty tutaj robisz?
    pzdr.

kamaag
    Participant

ja tez,ja tez, ja tez!! – o wielu z nas tutaj to chyba ma. nie koniecznie calymi wieczorami siedze przy kompie, ale jakby ktos napisal bedzie mi milo pogadac na gg, moj nr 8731426

szachysta
    Członek

3489023
    konkretny jestem…
    i nie ma totamto.
    pozdr

Mabrothax
    Participant

Mnie też nudno w Leeds, a bratniej duszy to szukam od dwudziestu dwóch lat i znaleźć nie mogę 😉

Fiasko
    Participant

Skad ja to znam … moze szukam nieco krocej ale rowniez nie jeden raz sie na ludziach zawiodlam … tak czy inaczej do pogawedki zawsze jestem chetna, chyba ze spie, ale zapewniam ze spie malo 😉 wiec moje gg. 2218032 pozdrawiam wszystkich zagubionych i tych ktorzy juz sie odnalezli

Mabrothax
    Participant

A mój numer gg to 1032243
    Numer telefonu to 07704239463
    Numer pin 3292
    Numer domu to 6
    Numeru ubezpieczenia niestety nie pamiętam

Jakby ktoś chciał popisać, pogadać, wybrać jakieś pieniądze z bankomatu albo wpaść na kawę to walcie jak w dym 😉

Pozdrawiam… 😀

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.