Strona główna Działy Finanse Placa w wieku 21 lat

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Bradford
    Participant

Witam w kwietniu skoncyzlem 21 lat wiec jaka place ya godyine powinienem dostac!!W tej chwili dostaje 4,25 a wzcxyyztalem wlasnei ye do 21 jest ta placa a powzyej 5.05 a ja mam juy w rtakim rayie wiecej niy 21·!!!!!tzlko prosye o powayne odpowiedyi bo jak pojde do syefa y glupota to mnie wzwali!!!haha 😆

v-tec
    Członek

Po mojemu to i tak za dużo ci płacą bo jesteś analfabeta. Wróć na forum jak nauczysz się pisać

hattori
    Participant

Uhaaahaaa coz a cynizm vitek, to bylo dobre 😆 -powaga! Ale ja jescze dodam to- http://www.acas.org.uk/faqs/pay.html#3

Dobra strona i w ogole pomocna organiacja-mysle ze moga tez rozwiazac spor pewnych forumowiczow dotyczacy zatrudniania z WRS & NIN lub bez jednego albo obu czy jak tam szlo- bo temat sie zrobil jak Venezuelski serial -po prostu ktos kto pracuje w pelnym wymiarze godzin nie ma szans go zglebic 😆

v-tec
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    hattori wrote:

Uhaaahaaa coz a cynizm vitek

To jedyna rzecz, która mi dobrze wychodzi 😆

Co do venezueskiego serialu to sory for it
    [jak może zauważyliście staram się streszczać swoje posty do niezbędnego minimum, aby nie pompować tematów, jak ktoś pisze posta na cały ekran to naprawdę ciężko się czyta i zapominam, o co chodziło zanim dotrę do końca]

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.