Strona główna Działy Zdrowie OPIEKA MEDYCZNA

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    silverado
    Członek

Witam:)

Zdrowy jestem, ale tak na zas chcialbym wiedziec gdzie mam sie udac w razie wypadku, choroby itp.
    (aha–pracuje na stale i jestem ubezpieczony od blisko roku)

Na dzis najbardziej interesuje mnie stomatolog–szczeka jeszcze nie boli, ale powinienem zrobic przeglad i zaczac latac dziorki….

Pozdrawiam

TommyB
    Członek

Heyo,

Ponoc mozna to sprawdzic na stronach nhsu. Siema i zeby cie zemby nie bolaly

woyth
    Członek

http://www.nhs.uk/England/Dentists/Default.aspx tutaj znajdziesz dentyste, mozesz znalezc najblizszego wpisujac kod pocztowy ale raczej polecam opcje „Registering NHS Patients Search” ktora pozwoli Ci wyszukac najblizszego dentyste przyjmujacego nowych pacjentow bo z tym akurat jest troche problemu (dojezdzam do swojego dentysty 20km). Ale po pierwszej wizycie nie ma problemu z rejestracja i nie czeka sie miesiacami na zaleczenie bolacego (czasami) problemu.

Pozdrawiam

silverado
    Członek

Dziekuje bardzo:)

Jezeli ktos ma jeszcze jakies praktyczne doswiadczenia z lekarzami–nietylko dentysta– i nie ma nic przeciwko podzieleniu sie ta wiedza, proponuje pisaaaaaac 🙂 i nie zamykac tego tematu bo zdrowie najwazniejsze:)

Jeszcze raz dziekuje.

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.