Strona główna Działy Hobby MECZ…

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Moniqa20
    Członek

ja bym sie chciala wybrac ale nie mam z kim i nie mam gdzie…nie widzi mi sie ogladanie tego w domu ….wolala bym se dziec w pubie posiedziec i browarka walnac..ehhh….
    tylko ze ja tu praktycznie nikogo nieznam….a tymbardziej nikogo kto by sie tym interesowal pozajednym kolega ktory nie ma czasu…..czyli lipa….mam nadzieje ze ktos rzuci jakas konkretna propozycje….i uratuje mnie z tej domowej depresji…boshe plis heheh 😆

gonia
    Participant

no dalej propoznujcie jakis miejscowki, gdzie by moznabylo razem pogladac zmagania naszych pilkarzy z anglikami..:)

Moniqa20
    Członek

hmmm kazdy ma chyba poprostu swoje towazystwo….doo ogladania meczu…no coz…ja tez mam swoje towarzystwo tylko siebie hyh….

matt
    Członek

ogladamy mecz w 'sports cafe’ na rogu headrow i parkrow w centrum!!!

wfh99
    Członek

jak szukalem chetny to wszyscy byli cicho albo robili glupie docinki.dziewczyny moglyscie napisac na prv. 8) ale teraz juz za pozno;( moze kiedys sie ustawimy na inny mecz.
    pozdr

gonia
    Participant

a ja w koncu wyladowalam w sports cafe z moimi znajomkami, bylo super, mnostwo polakow i jaki duch walki!!!szkoda ze przegralismy:(

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.