Strona główna Działy Hyde Park Newcastle

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    czeladzianin1
    Participant

WItam, mam pytanko, mieszkam teraz w Leeds ale zamierzam przeprowadzic sie do Newcastle, moze ktos cos wie na temat tego miasta, najbardziej interesuje mnie jakich dzielnic unikac przy wynajeciu mieszkania, na wzor podam tutejszy chapeltown, biston itp, a unikac dlatego, ze przeprowadzam sie z zona i dzieckiem wiec poszukuje spokojnej dzielnicy, bede wdzieczny za kazda informacje. Pozdrawiam

Radosc
    Członek

Hej,

Sprawdz forum Newcastle: http://www.nc.to.pl.

Pozdrawiam,
    R

hattori
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    czeladzianin1 wrote:

WItam, mam pytanko, mieszkam teraz w Leeds ale zamierzam przeprowadzic sie do Newcastle, moze ktos cos wie na temat tego miasta, najbardziej interesuje mnie jakich dzielnic unikac przy wynajeciu mieszkania, na wzor podam tutejszy chapeltown, biston itp, a unikac dlatego, ze przeprowadzam sie z zona i dzieckiem wiec poszukuje spokojnej dzielnicy, bede wdzieczny za kazda informacje. Pozdrawiam

nie polecam Jarrow i okolic.Policyjny helikopter wisi w powietrzu 24/7.

v-tec
    Członek

Zastanów sie dobrze z tą przeprowadzką, no chyba że znalazłeś tam dobrą pracę, z tego co wiem Newcastle to najbardziej zaniedbane, najbiedniejsze i najbardziej 'przestępcze’ miasto w Anglii (choć przyznaję że nigdy tam nie byłem, może właśnie dlatego 🙂 )

sylwek
    Członek

Jakoś mieszkam na Chapeltown, dokładnie na St. Martins i nie znam spokojniejszego miejsca!! Masz niedokładne informacje na temat Chapeltown, na dole Chapeltown Rd. tam jest kolorowo, – ale im wyżej i dalej od centrum jest bardzo przyjemnie. Zresztą lepiej myślcie sobie że tu jest źle, ja za nic nie wyniósł bym się np. na Armley lub Morley. Za najlepsze miejsce uważam Headingley;-) Co wy na to?? Pozdrawiam i powodzenia w biednym Newcastle;-)

Thesad
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

Zastanów sie dobrze z tą przeprowadzką, no chyba że znalazłeś tam dobrą pracę, z tego co wiem Newcastle to najbardziej zaniedbane, najbiedniejsze i najbardziej 'przestępcze’ miasto w Anglii (choć przyznaję że nigdy tam nie byłem, może właśnie dlatego 🙂 )

Powiem tylko tyle, ze ja tu mieszkam juz drugi miesiac i jeszcze nie zdarzylo mi sie, ze ktos mi chcial zrobic krzywde. Zadarzylo mi sie, ze mnie raz zaczepiono, ale niczym zlym sie to nie skonczylo. Moge za to powiedziec, ze bardzo czesto niszcza samochody. W moim bloku po jednej stronie jest kamera a po drugiej nie ma. z tej bezpiecznej strony nic sie nie dzieje, ale po drugiej stronie juz co najmniej od kiedy tu mieszkam ze szesc szyb w samochodach polecialo. (to nie bylem ja, jak to moze z kontekstu wynikac :o) )

lencia4
    Participant

Newcastle jest piękne:)

——————
    [b:3825cf2550]http://creditosrapidosonline24.es
    [/b:3825cf2550]
    [b:3825cf2550]kredyt na otwarcie firmy[/b:3825cf2550]

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.