Strona główna Działy Hobby Mecz Anglia-Polska 12 X 05

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    wfh99
    Członek

Moze w zwiazku z meczem mozna by bylo zorganizowac jakies spotkanie w pubie i razem obejrzec mecz.Jak ktos zna fajny pub to prosze o propozycje!!!

wfh99@interia.pl

Mlody
    Członek

Ja tam raczej w domu bede ogladal mecz-powod??Naogladalem sie za duzo Football Factory 8) Ale Zycze powodzenia^^

piotrus
    Członek

Rodacy !!!!!!!!!!

To niesamowite mieszkacie 70 km od Manchesteru i nie bedziecie obecni na meczu reprezentacji Polski oj ziomale to niewiarygodne to my jedziemy ponad 1600 km w jedna strone za nasza repra a was na jej meczu nie bedzie ???????? 😥 [/b]

v-tec
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    piotrus wrote:

To niesamowite mieszkacie 70 km od Manchesteru i nie bedziecie obecni na meczu reprezentacji Polski

Nawet gdybym mieszkał w Old Trafford to ciągle potrzebuję biletu żeby wejść na mecz.
    Chciałem kupić wielokrotnie sprawdzałem na stronie pzpn nie było słowa o biletach a po kilku dniach wszedłem ponownie – informacja że zakończono przyjmowanie zamówień! Skandal i szwindel, jak zwykle w pzpn, zresztą tę kwestię szeroko komentowano w mediach.
    W każdym razie jak ktoś ma na zbyciu bilety to chętnie odkupię po sensownej cenie.

woyth
    Członek

Jesli nadal chcesz tak usilnie kupic bilet to sprawdz te stronki, niestety ceny biletow sa kapke wysokie (srednio 125 do 150) ale jest tu jedna stronka na ktorej bilety sa w zdecydowanie nizszych cenach (za to jest haczyk – Tickets on sale via these pages are on sale to England supporters only )
    http://www.ticketmaster.co.uk/event/12003B10F16DEA7F?artistid=941267&majorcatid=10004&minorcatid=11

Za to na tej stronce mozesz kupic bilet za 110 wiec zostanie Ci 15 (jesli porownasz ze srednia cena) na hamburgera i frytki
    http://www.frontrowpromotions.com/tickets/england_v_poland_wc_qualifiers_2005-10-12.html

http://www.theonlineticketshop.com/shop/list_event.asp?event_id=22095
    http://www.ticket2bthere.com/eventsDetail.php?event_id=1822&category_id=1&sub_category_id=746&currencycode=GBP
    http://www.westminsterevents.com/results.asp?search=england&x=0&y=0
    http://www.ticketsolutions.co.uk/order.php?event_id=1337

Powodzenia

v-tec
    Członek

Właśnie ta wzmianka o przeznaczeniu sektora jest małą przeszkodą…
    Nie moglibyśmy rozwinąć naszego red/white szalika…
    No i cena – potrzebuję 3 bilety (ja+moje chłopaki) po tej cenie can’t afford it. Ale dzięki za linki

wfh99
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    piotrus wrote:

Rodacy !!!!!!!!!!

To niesamowite mieszkacie 70 km od Manchesteru i nie bedziecie obecni na meczu reprezentacji Polski oj ziomale to niewiarygodne to my jedziemy ponad 1600 km w jedna strone za nasza repra a was na jej meczu nie bedzie ???????? 😥 [/b]

Odsprzedaj mi swoj bilet i bedzie po problemie;) 😈

wfh99
    Członek

Mlody wrote:

Ja tam raczej w domu bede ogladal mecz-powod??Naogladalem sie za duzo Football Factory 8) Ale Zycze powodzenia^^

Mam dobra rade cala srode siedz w domu 😈
    i nie rozmawiaj za glosno po polsku bo moze zle sie skonczyc 8)

piotrus
    Członek

wfh99 wrote:

piotrus wrote:

Rodacy !!!!!!!!!!

Odsprzedaj mi swoj bilet i bedzie po problemie;) :twisted:[/quote]
    \
    Nie ma takiej mozliwości ten wyjazd przygotowywałem juz w trasie powrotnej z Wiednia z meczu Austria – Polska
    pozdro i do zobaczenia odezwe sie na kom.

wfh99
    Członek

Widze wielkie zainteresowanie obejrzeniem meczu we wspolnym gronie 👿
    Badzcie dalej bardziej angielscy niz anglicy 💡 😀

woyth
    Członek

v-tec wrote:

Właśnie ta wzmianka o przeznaczeniu sektora jest małą przeszkodą…
    Nie moglibyśmy rozwinąć naszego red/white szalika…
    No i cena – potrzebuję 3 bilety (ja+moje chłopaki) po tej cenie can’t afford it. Ale dzięki za linki

Cena faktycznie jest drastyczna, najtaniej wyjdzie uzywajac stronki http://www.frontrowpromotions.com/tickets/england_v_poland_wc_qualifiers_2005-10-12.html kupujac te bilety mozesz rozwinac szalik a cena za trzy bilety to 268.88 co nadal jest porazajace ale na pewno nie jest to 3×125 lub 3×150. A jesli nadal nie jest to rozwiazanie dobre to mysle ze maluchy i tak beda bardzo zadowolone (mamusia moze miec watpliwosci) jesli tatus zabierze je do pobliskiej klubokawiarni, kupi im po soczku (niestety nie Kubus) i obejrzy z nimi meczyk na duzym ekranie (atmosfera zblizona do tej na stadionie).

A przy okazji mozna zabrac ze soba kolege (kolezanke) wfh99 co na pewno sprawi mu (jej) wiele radosci 😉

Pozdrawiam

PS
    Tak przy okazji Kubusiow, udalo sie Szanownemu koledze znalezc soczki Kubus gdzies w poblizu??

v-tec
    Członek

Woyth, wydaje mi się że na stronce którą podałeś sprzedają jednak bilety w angielskim sektorze…
    Co do oglądania w pubie, to chyba jednak nie skorzystam,gdyż a.w domu też mam całkiem duży ekran b.mam polską tv a cóż wart mecz bez komentarza Szpakosia & Co. c.zaproszę kilku kumpli i atmosferka będzie ok
    Trochę żałuję, że mecz się zrobił o pietruszkę, chyba wielkie widowisko to nie będzie…

matt
    Członek

kazdy zrobi jak bedzie chcial prawda? jednak jesli ktos nie ma polskiej tv w domu, a mimo wszystko chcialby obejrzec mecz to zapraszam do 'sports cafe’ bo to chyba najbardziej rozsadne miejsce jesli chodzi o mecz na taka skale. ja na pewno sie tam zjawie. pozdrawiam i do zobaczenia. 😛

Moniqa20
    Członek

v-tec….to moze ja wpadne do ciebie na mecza…tez bym sobie troche po polsku posluchala tv 😉 hehe….
    matt jak bym wiedziala gdzie ten pub jest….to hmmm sama bym sie tez zjawila…
    wydaje mi sie ze to kolo muzeum i biblioteki….dokladnie na przeciwko …ale nie jestem pewna….zreszta nie bede sie sama szlajac po jakis knajpach w nocy….to chyba raczej troche niebezpieczne co ???
    ale jak by pare osob szlo i nie mialo by nic przeciwko mojemu towarzystwu to czemu nie 🙂 😀

Kaliko
    Participant

1 Mnie tam tez sie w glowie nie miesci ze co nie ktorzy ten mecz ogladali w TV
    2 nijak sie ma komentarz Szpakosia do mojego komentowania tego meczu
    3 Cale szczescie ze sie rozchorowalam i wraz z moja angina ogladalam ten mecz w domu bo inaczej moglabym trafic na pierwsze strony gazet i do wiezienia za zabicie Polskich pilkarzy
    4 Powinni nam placic za ogladanie czegos takiego-to sie nazywa odszkodowanie za straty moralne

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.