Strona główna Działy Hobby Internet w Anglii…

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    v-tec
    Członek

Jestem pewien tego, że kiedyś umrę.

Btw. nie sądzę żebym wprowadzał ludzi w błąd, a jak chcesz to mnie poprawiaj, tyle że nie potrafisz 🙂

Radek
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Radosc wrote:

v-tec wrote:

ntl jest dobry bo nie wymaga telefonu

V-tec, juz przerabialismy ten temat, podczas ostatniej rozmowy 😆
    http://www.leeds.pl/forum/viewtopic.php?t=373&highlight=broadband 😉

Jest potrzebny i trzeba za niego placic chyba, ze zalapiesz sie na promocje lub wynegocjujesz.
    Ale generalnie najlepiej sie zapytac. Jak powiedza, ze nie trzeba, a potem nalicza, to masz argument do „rabatu” 😀 (tak jak ja)[/quote]
    Telefon nie jest absolutnie potrzebny i nie potrzeba zadnych negocjacji(10funow-net)Moze jakis przedstawiciel probowal wcisnac bardziej zlozony pakiet- pewnie ma wieksza prowizje 😉

turpis
    Członek

Czy ktos sie orientuje jak i u ktorego uslugoawcy mozna zainstalowac internet (brodband) nie zakladajac telefonu stacjonarnego? Przeprowadzam sie do LS10 wiec kablowka/Ntl odpada- kabel telefoniczy jest podciagniety do mieszkania.
    Sprawdzalem na http://www.bulldogbroadband.com jest tam wyszukiwarka uslugodawcow internetowych- ale nigdzie niewidzialem opcji internet bez telefonu.
    Sprawa jest dla mnie bardzo wazna. Prosze o pomoc.

v-tec
    Członek

turpis wrote:

Czy ktos sie orientuje jak i u ktorego uslugoawcy mozna zainstalowac internet (brodband) nie zakladajac telefonu stacjonarnego?

Tylko w ntl:
    Jeżeli na twojej ulicy nie ma kablówki, jedyna opcja to telefon w bt + internet w bt albo u innego dostawcy. Jeśli w domu jest gniazdko tel. to nie płacisz za instalację.
    Abo tel. wynosi Ł11 więc jakoś tragicznie nie zbiedniejesz, poza tym można na ogół taniej dzwonić niż z komórki w o2 🙂
    W bt jest jeszcze abo 'socjalny’ chyba za Ł5 na którym nie można robić rozmów wychodzących, ale nie wiem czy na takim czymś zainstalują ci neta.

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.