Strona główna Działy Nauka university of leeds

Wyświetlanych postów: 2 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    Moniqa20
    Członek

girkit….tak jest szansa….zajecia masz na zasadzie takiej ze mozesz uczeszczac 3 razy w tygodniu na rano od 9.30.do 12 …..3 razy w tygodniu na popoludnie na okolo 13 30 (ale nie jestem pewna…w kazdym padz razie cos kolo 13-14) i raz w tygodniu wieczorem na godzine bodajze 17 🙂 to chyba by ci odpowiadalo najbardziej

pozdro

mar3k21
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    aania_p wrote:

hej, ja mieszkam jeszcze w Polsce 🙂 ale interesuje mnie studiowanie w Leeds, zwłaszcza na University of Leeds, na kierunku związanym z biologia i chemią (ale nie medycyna), np biotechnologia. Czy możecie mi powiedzieć, jakie są ogólne wymagania dla kandydatów z Polski? Czy wymagany jest CPE, czy wystarczy CAE lub FCE? Czy w jakiś sposób przeliczane są punkty z egzaminu maturalnego, czy trzeba pisać jakiś dodatowy egzamin? Próbowałam się wgryźć w te wymagania na stronach internetowych,ale się w tym nie połapałam. Dzięki z góry za pomoc!

wiec tak zeby tu studiowac musisz wyslac aplikacje do ucas
    http://www.ucas.co.uk albo cos takiego musisz miec egzamin jezykowy tofel lub IELTS (6 pkt to minimum) ale zalezy od wydzialu. no i fee ktore jest 1700 pound ale to mozna obejsc jezeli twoji rodzice lub ty ( gdy masz skonczone 25 lat ) zarabiaja mniej niz 25000 £ rocznie ale co do detali jak chcesz cos wiecej to napisz mi maila bo zeby opisac cala procedure to by tu miejsca zabraklo.
    pozdrawiam
    a jak cos to pisz pre4m2g@leeds.ac.uk
    sciskam marek

Wyświetlanych postów: 2 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.