Strona główna Działy Hyde Park NUUUUUDnA!!!!!!!!!!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    hattori
    Participant

No i zalogowalem sie ❗ tylko o czym tu teraz pisac ❓ 💡 Ile kasy mi potrzeba na start czy piedziesiaty raz zapytac jak tam sie zyje czy co graja w kinie-to juz nie jest ta stronka co byla.Ktos skrobnie cos z polski albo jakis nowo przybyly zapyta o cos a Radosc albo v-tec da immediate responce w postaci linka albo dobrej rady ,wszystko wspaniale -sam zawdzienczam taniutkie dzwonienie do polski Radosci. Watpie zeby znowu pojawil sie tu jakis jajcarski temat a po nim 15 odpowiedzi jednego wieczoru .

v-tec
    Członek

No kotuś, skoro nie masz o czym pisać, to chyba nie obowiązkowe logowanie jest tego przyczyną, a raczej przejściowa niewydolność szarych komórek 😆
    Jak mają być jajcarskie tematy to będą, obojętnie z logowaniem czy bez.
    (To była moja zwyczajowa natychmiastowa odpowiedź nacechowana jakże charakterystyczną dla mnie ironią 😉 )

hattori
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

No kotuś, skoro nie masz o czym pisać, to chyba nie obowiązkowe logowanie jest tego przyczyną, a raczej przejściowa niewydolność szarych komórek 😆
    Jak mają być jajcarskie tematy to będą, obojętnie z logowaniem czy bez.
    (To była moja zwyczajowa natychmiastowa odpowiedź nacechowana jakże charakterystyczną dla mnie ironią 😉 )

Witek zerknij na forum ostatnie 10 tematow to sa jakies anonse w stylu rozrywkowe polki (czy jak to tam idzie),granie w pilke,studiowanie w Leeds a jak wrzucilem temat SPANIE W SAMOCHODZIE gdzie liczylem na jakas polemike rownierz z Twojej strony to zostal wykasowany.Nie wiem ,moze za trudny,moze nie w smak.A propos „przejsciowj niewydolnosci szarych komorek” to powinienes wiedziec ze nie ma takiej jednostki,moze byc co najwyzej niewydolnosc polaczen neurosynaptycznych o czym musisz wiedziec bo-bo bowiesz wszystko ❓ 😆

placekz
    Członek

wez z sie i wyjdz na miasto a nie po 14 godzin w robocie a po robocie nadgodziny .prosta recepta

hattori
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    placekz wrote:

wez z sie za dupe i wyjdz na miasta a nie po 14 godzin w robocie a po robocie nadgodziny .prosta recepta

Ale o co ci sie rozchodzi???

v-tec
    Członek

hattori wrote:

… bo-bo bowiesz wszystko ❓ 😆

To stwierdzenie raczej nie jest uzasadnione 😕 Tego o neuronach czy czymś tam akurat nie wiedziałem 😳
    (Teraz wiem już co mi dolega)

Poza tym przypominam, że wszyscy czekamy ciągle na ciekawe topiki ❗ No i precz z cenzurą ❗ ❗ ❗

Anonim
    Gość

ale nie ma na co czekac -trzeba je tworzyc 🙂

Kaliko
    Participant

v-tec to nie problem z neuronami cos ci na gówke pada widzac po zamieszczonaym avatarze
    hattori skarbie cos tu dolem tracasz proponuje tabliczke czekolady podobno pomaga

lencia4
    Participant

Właśnie teraz cierpię na nudę…. aaaa

——————
    [b:86839f7d71]http://creditosrapidosonline24.es
    [/b:86839f7d71]
    [b:86839f7d71]kredyt na otwarcie firmy[/b:86839f7d71]

hellenkaq
    Participant

a jakie plany na wakacje?

drwalek87
    Participant
    catttty
    Participant

v-tec to nie problem z neuronami cos ci na gówke pada widzac po zamieszczonaym avatarze

annarak1
    Participant

Jak ci się nudzi to może coś pooglądasz, wyjdziesz na spacer hehe 😀

xkikiwikix
    Członek

Taki tu jeden jest też znudzony i szuka kochanki …podobno przystojny 😉

johnybastard
    Participant

Inteligentni ludzie się nie nudzą. 😀

szambo betonowe[/url]

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.