Strona główna Działy Hyde Park prawnik

• This topic has odpowiedzi, 1 wypowiedź, and was last updated 19 years temu by Anonim.
Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

POTRZEBNA JEST MI PORADA PRAWNICZA W ZWIAZKU Z UMOWA DOT WYNAJMOWANIA MIESZKANIA W ANGLII, JAKIE MAMY PRAWA I CZY MAMY JAKIS OKRES CZASU ABY JA ROZWIAZAC BEZ KONSEKWENCJI.
    TRAFILAM NA BARDZO NIEUCZC,. AGENCJE I MAM TERAZ PROBLEM I NIE WIEM JAKIE MAM PRAWA BO W UMOWIE NIE UMIESZCZONO ZADNYCH WSKAZOWEK.JEZELI KTOS WIE CZY MAMY MOZLIWOSC W ANGLII ZASIEGNAC PORADY PRAWNICZEJ TO PROSZE O POMOC.

anabaj@o2.pl

Anonim
    Gość

Przepraszam, czy moglabys podac nazwe tej agencji?

Anonim
    Gość

Skontaktuj się z Citizen Advice Bureau w swoim mieście, oni udzielą ci porady gratis.
    Ale jeśli nie jesteś zadowolona z usług agencji lub wynajmowanego lokalu, może najpierw po prostu powiedz im (agencji) o tym, że chcesz zrezygnować z ich usług i nie sądzę, aby trzymali cię na siłę 🙂
    Jeżeli by np. nie zwrócili ci depozytu w ciągu najdalej miesiąca od opuszczenia lokalu a był ważny powód że nie można było tam mieszkać wtedy skonsultuj się z CAB.

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.