Strona główna › Działy › Hyde Park › CENZURA?????
Szanowni moderatorzy czemu kasujecie posty??????????? Czy temat SPANIE W SAMOCHODZIE byl Wam nie w smak .
DAJCIE SPIS TEMATYOW NA JAKIE MOZNA PISAC A OD JAKICH STRONIC 😆
Wasza STRONKA robi sie cokolwiek MDLA 😕
przeglądając forum pragnę zauważyć iż nie tylko ten post zaginął w czeluściach internetu pamiętam parę innych „rozrywkowych” które naprawdę były z jajem a zostały usunięte. trudno czas na mdłości 😆
Zgadzam sie z Wami. Jestem wielkim przeciwnikiem cenzury i wycinanie postow na forum zaczyna mnie denerwowac -wiec postanowilem to zmienic.
[b:dc2d899334]Od 22/09/2005 forum nie bedzie moderowane.[/b:dc2d899334]
Jezeli beda ukazywac sie malo przyzwoite posty -to trudno.
Mam nadzieje, ze bedzie weselej a na pewno forum bedzie bardziej reprezentatywnie odzwierciedlac jego uzytkownikow.
Pozdrawiam
MK
eeeeeeeeeeee?????????????????????????????????
Co ma cenzura wspólnego z przyzwoitoscia, dobrym wychowaniem? Nie rozumiem. Co jest zlego w tym ze wlasciciele nie chca „syfu” na swoim serwisie? Masz problem zaloz swoja stronke prosze bardzo!!!!! 👿
Witam Kaliko,
Wlasnie jakis czas temu zalozylem swoja stronke (nazywa sie http://www.leeds.pl 😛 )
Nie chce zeby posty byly kasowane (moze cenzura to za duze slowo) bo jakos nie moge zrozumiec kto? & wg. jakich kryteriow kryteriow? ma decydowac o tym czy cos jest „syfem” czy nie.
Oczywiscie wulgarne wypowiedzi (i tylko takie) beda kasowane.
pozdrawiam serdecznie,
MK
eeeeeeeeeeee?????????????????????????????????
Co ma cenzura wspólnego z przyzwoitoscia, dobrym wychowaniem? Nie rozumiem. Co jest zlego w tym ze wlasciciele nie chca „syfu” na swoim serwisie? Masz problem zaloz swoja stronke prosze bardzo!!!!! 👿
Twoje posty moga byc nazwane przez kogos syfem rowniez,wszystko zalezy od punktu widzenia albo odniesienia.Sytuacje opisane w poscie SPANIE W SAMOCHODZIE sa prawdziwe, wiec pomiajac juz sprawe wolnosci slowa ze mozna mowic cokolwiek i gdziekolwiek dopoki nie jest to zabronione przez prawo albo miedzynarodowe konwencje -o czym to ja mowilem 💡 zreszta niepodoba Ci sie to nie czytaj ,idz spac albo wlacz sobie Mode na Sukces(ktorys tam odcinek) -tam sie nie przeklina i wszyscy sa dobrze wychowani i popijaja champagne i w ogole jest fajnie.
Zgadzam sie z Wami. Jestem wielkim przeciwnikiem cenzury i wycinanie postow na forum zaczyna mnie denerwowac -wiec postanowilem to zmienic.
[b:383f43bf2d]Od 22/09/2005 forum nie bedzie moderowane.[/b:383f43bf2d]
Jezeli beda ukazywac sie malo przyzwoite posty -to trudno.
Mam nadzieje, ze bedzie weselej a na pewno forum bedzie bardziej reprezentatywnie odzwierciedlac jego uzytkownikow.Pozdrawiam
MK
No to żeś FOCHA strzelił 😯
Moze od razu zamknij strone 😀
A tak wogole: od kiedy sie nie logujesz piszac na forum ❓ ❓ ❓
Oprocz cenzury jest jeszcze jedna kwestia, paru matolkow ktorzy popieraja sie nawzajem i lansuje sie na i przez forum. i to sie skonczy.
chyba ze moderacja w jakis dziwny sposob zadziala??
czas pokaze,
pozdro
Witam Pana (albo Pania -bo nigdy nie wiem) Radosc,
Zgadzam sie z Toba -powinienem sie logowac piszac na forum i od dzis bede to robic.
Z drugiej strony, nawet jak sie nie zaloguje (tylko podpisze jako MK) to nie trudno znalezc na stronie moje imie i nazwisko, adres e-mail i nr telefonu.
„To żem FOCHA strzelił” -akurat tutaj sie nie zgadzam i chyba nie zamkne z tego powodu http://www.leeds.pl 😆
pozdrawiam i zycze udanego wieczoru,
MK
Nie. Najlepiej zostawic wasz syf jaki tu robicie….
Moderatorzy i tak nic nie robia 😈
A topik spanie w samochodzie byl z jajem ??? 🙄 hehe chyba z twoimi 😈
Nie. Najlepiej zostawic wasz syf jaki tu robicie….
Moderatorzy i tak nic nie robia 😈
A topik spanie w samochodzie byl z jajem ??? 🙄 hehe chyba z twoimi 😈
O co Ciebie chodzi Daihatsu 💡 ❓ 💡 ❓ 💡 ❓ ❗
Witam Pana (albo Pania -bo nigdy nie wiem) Radosc,
Zgadzam sie z Toba -powinienem sie logowac piszac na forum i od dzis bede to robic.
Z drugiej strony, nawet jak sie nie zaloguje (tylko podpisze jako MK) to nie trudno znalezc na stronie moje imie i nazwisko, adres e-mail i nr telefonu.
„To żem FOCHA strzelił” -akurat tutaj sie nie zgadzam i chyba nie zamkne z tego powodu http://www.leeds.pl 😆
pozdrawiam i zycze udanego wieczoru,
MK
Hej,
[Pana/ Pani] – obie formy sa OK, ale Pan czesciej sie udziela 🙂 w tym konkretnym przypadku – Pan.
[logowanie] – teraz mam jasnosc. Szczerze powiedziawszy „MK” czy cokolwiek innego moze sobie kazdy „Anonymous” napisac, stad watpliwosci.
[foch] Pozwolisz, ze zostane przy mojej definicji 😆 Dla mnie to tak wyglada.
A jezeli chodzi o moja opinie nt ostatnich najazdow na „folwark” ;), to chyba powtorze moja sugestie z obowiazkiem logowania dla tych, co chca pisac. Daje Wam wieksza kontrole nad kultura piszacych i mozliwosc temperowania „pieniaczy”. Cos takiego wprowadzil Rychoo ze stron Newcastle i po jednym malym dymie (i 3 banach), jakos towarzystwo sie uspokoilo.
A tu niestety, znajdzie sie kilka „wylnialych golebi” i robi „dym w kurniku”. W efekcie czesc osob zwija zabawki i laduje na innych stronach (np. ja).
Jest to oczywiscie moje wlasne zdanie i sami zdecydujecie co z TYM fantem zrobic, gdyz jest to Wasza prywatna strona (bez ironicznych podtekstow).
Pozdrawiam,
R
Witam Pana Radosc,
Bardzo dziekuje za komentarz.
Moze masz racje mowiac o obowiazku logowania dla tych, ktorzy chca pisac na forum. W koncu trzeba bronic „folwarku” 😆 (nawet mi sie spodobalo to slowko) przed najazdami, jak to powiedziales „wylnialych golebi” -bo nic dobrego z tego nie wyjdzie.
Poczekam, zobacze co sie bedzie dziac i pozniej zdecyduje czy skorzystam z Twojej rady. OK?
Przez chwile nawet zaczalem zalowac, ze kiedys chcialo mi sie wykonac troche pracy (i namowic kogos zeby wykonal bardzo duzo pracy -za ktora bardzo dziekuje) i przygotowac stronke, ktora oczywiscie jest prywatna, aczkolwiek korzyta z niej dosc duza grupa osob.
Zalowalem -ale juz mi przeszlo 😛
Jaszcze raz dziekuje za posta,
pozdrawiam
MK
Call me fool, ale kim jesteś MK?
Pojawiasz się nagle, dopisujesz się do listy adminów i utrzymujesz że stworzyłeś to miejsce, chwała ci za to, ale może przedstawić by się było warto?
(Zakładam że nie jesteś Mike’m ani Kwiatkiem, z drugiej strony inni forumowicze nie wydają się być zdziwieni twoim pojawieniem się, czy ja może coś przespałem?)
Witam,
Przedstawiam sie:
MK czyli -Marcin Kwiatkowski
pozdrawiam,
MK