Strona główna Działy Hyde Park Arek Golas nie zyje!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Wojtek
    Członek

W wypadku samochodowym zginął Arek Gołaś, który od kilku lat grał w reprezentacji Polski. Zostawił na ziemi młodą żonę. Złóżmy mu hołd. Wyślij to wszytskim których masz na liście i dodaj znicz od siebie. [*] [*][*] [*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*] [*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]

Anonim
    Gość

Właśnie usłyszałem w tv, że rozbił się samochodem, który odebrał wczoraj…
    Nie będzie to uwaga o zabitym, ale ogólna:
    szybki samochód + dwudziestolatek + polska droga = śmierć

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

On zginal w Austrii ❗ Jechal do Wloch do klubu w ktorym gra ❗

Wojtek
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

On jechal do Wloch, rozbil sie w austrii na autostradzie a wogole to powadzila jego zona, ktora teraz lezy w szpitalu.

Anonim
    Gość

ty przemadrzaly forumowiczu, chciales znowu przykozaczyc i zrobilo ci sie tak glupio ze nawet na madra riposte cie nie stac, zastanow sie czasem zanim cos napiszesz, bo juz nie moge twoich postow czytac

Anonim
    Gość
    ”allah” wrote:

ty przemadrzaly forumowiczu, chciales znowu przykozaczyc i zrobilo ci sie tak glupio ze nawet na madra riposte cie nie stac, zastanow sie czasem zanim cos napiszesz, bo juz nie moge twoich postow czytac

Trzeba byc w-allah-em, aby zwymyslac samego siebie 😆

Anonim
    Gość

dobre

Anonim
    Gość
    ”allah” wrote:

OK, oto riposta.
    Nie dosłyszałem, że wypadek był za granicą. W takim razie poprawiam się:
    W dalszym ciągu uważam, że polscy kierowcy to duże dzieci, którym dano do ręki niebezpieczne zabawki.
    Zrobią sobie i innym kuku wszędzie, swoje kretyńskie nawyki zabierają ze sobą także za granicę, może taki jechać 6-pasmową autostradą, nic go nie powstrzyma żeby się nie rozp#$@!olić. Dziewczyn to także dotyczy jak widać.
    Aha, dzięki za nazwanie mnie przemądrzałym.

Kaliko
    Participant

no teraz to klase pokazaliscie Panowie tylko pogratulowa

Wojtek
    Członek

Juz zaluje ze rozpoczalem ten watek ….

Anonim
    Gość

Wątek jest ok, nigdy nie zaszkodzi podyskutować na temat.
    Fakt, ja jestem przemądrzały i uważam sie za jednego z 10 najmądrzejszych ludzi świata 🙂 – każdy jakieś wady ma.
    Ale niezależnie od tego, nie trafia was $zlag, gdy słyszycie o kolejnych ofiarach śmiertelnych wypadków? Czy ci ludzie naprawdę mają źle skrywane tendencje samobójcze, że jeżdżą 140 po 'wspaniałych’ polskich drogach, albo robią 1.000 km trasy bez odpoczynku? W Anglii wypadek śmiertelny to wybitna rzadkość, w Polsce codzienność, można przyjąć, że nikt, kto dużo jeździ (np. przedstawiciele handlowi, albo Kotańskiego pamiętacie?) nie umrze w łóżku.

Anonim
    Gość

ja jechalem 2000 bez odpoczynku z Krakowa do Leds -ale jazda!

Kaliko
    Participant

v-tec wrote:

Wątek jest ok, nigdy nie zaszkodzi podyskutować na temat.
    Fakt, ja jestem przemądrzały i uważam sie za jednego z 10 najmądrzejszych ludzi świata 🙂 – każdy jakieś wady ma.

W takim razie jestes jakis trzeci w kolejce po mnie 😛

Anonim
    Gość

Dzięki za wsparcie, zawsze to miło usłyszeć, że człowiek nie jest sam 8)

Anonim
    Gość

Ty Kaliko robisz podchody jak w liceum pod Witka

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.