Strona główna Działy Hobby Koszykowka

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Szczup
    Członek

Potrzebne sa mi infornacje na temat jakich kolwiek otwartych zajec w kosza moze byc rowniez jakas druzyna amatorska wszystko mi jedna ewentualnie moze znalazly byjakies chetne osoby na gre w kosza????

Anonim
    Gość

Helo helo, Patryk ja sie pisze na gre tylko musimy znalesc wiecej chetnych 8) 😀

Anonim
    Gość

Stary ja skumalem sie z jednym murzynem i jezdzimy do chapeltown do mandela centre we wtorki i piatki,jezeli Ci nie przeszkadzaja sami murzyni to mozemy to obgadac.Mieszkam w harehills.moj email to prof.dr.hab@poczta.fm

czeladzianin1
    Participant

a moze jesli spikniemy paru chlopa to zrobimy wlasny team w kosza, ja pisze sie rowniez, nawet jako grajacy trener 😛 , co Wy na to?? Poziom kosza na wyspach jest b niski wiec do boju 😆

Szczup
    Członek

w takim razie panowie trza sie zwolac i jeszcze z pogody zkorzystac ja sie postaram jeszcze jakis pare twarzy zalatwic

Anonim
    Gość

Ja mieszkam na Holbeck’u i mam dwa boiska pod nosem, wlasnie ide zagrac, c u 😉

r.nest
    Członek

no nietsty nie poszedlem bo znajomi sie zwalili, eh 😕

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.