Strona główna Działy Hyde Park "sposob" na fryzjera :-)

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    LuThEr
    Participant

hej
    jezeli nie chcesz placic za fryzjera a chcesz miec fajny fryz …… nic prostszego, szukasz zakladu fryzjerskiego ktory potrzebuje modeli [MODELS REQUIRED], wchodzisz, mowisz ze chcialbys/chcalabys byc modelem i to wszystko. Umawiasz sie na spotkanie, przychodzisz i fryzjer za darmo 🙂 hheehehehehe

😀

pozdro

Pabloo
    Członek

Mam włosy długości 3 cm, więc za dużo nie da się z nimi zrobić, a szkoda, bo można dostać za to nawet 20gbp [/color:a2ad959b59]

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Pabloo wrote:

Mam włosy długości 3 cm, więc za dużo nie da się z nimi zrobić [/color:d9f78035e9]

💡 A fryzura typu baldhead ? 🙂

Anonim
    Gość

Luther i naczym niby ten modeling polega ? 🙂 rozwin prosze temat jesli mozesz,brzmi ciekawie 😀

LuThEr
    Participant

chcecie_banana … nie cziem czy jeszcze tak to sie odbywa bo posta napisalem ponad rok temu … i od tamtej pory juz nie korzystalem z takich usług … ale było to tak :
    wypartujesz na witrynie zakładu fryzjerskiego [MODELS REQUIRED], wchodzisz, mowisz ze chcialbys/chcalabys byc modelem w odpowiedzi na to ogłoszene [generalnie chodzi o to ze na Twojej głowie będą się uczyć osoby nowe w zakładzie 😛 ] więc rozmawiasz z szefową i umawiasz sie na spotkanie, przychodzisz, siadasz dostajesz kawke lub herbatke oraz pytanie na jaka "rewolucję" na swojej glowie jesteś gotów, później to juz tylko ok 20-30 min. siedzenia i gotowe … jeszcze Ci podziekuja i pomachaja na pożegnianie … chyba juz prościej nie można tego opisać 🙂
    powodzenia,
    LuThEr

Sandgirl
    Członek

Ja sie kiedys pytalam o to, i bylo tylko tak, ze sie placilo mniej, jakies 5-10 funtow zamiast 30…. Ale jak za free, to sie moze wybiore 😉

Malgon
    Participant

no dobra niezly pomysl jak ktos lubi ryzykowac ale jak ten "uczen" nie byl zbyt pilny i zostawi ci na glowie jedna wielka porazke ?? to i tak wtedy musisz wydac na porzadnego fryzjera 😉
    hehehe

Prekursor
    Członek

Wydaje mi sie aby dostac sie na modela do sciec trzeba wygladac w miare atrakcyjnie.Nie wystarcza same chceci.Gdyby tylko wymagane byly checi to podejrzewam ,ze wiele rodakow bysmy spotykali w tych kolejkach.

fatamorgana
    Participant

Dokładnie tak.Wiem coś o tym bo fotografuję czasami modeli/lki i jak bym zobaczył, że ktoś chce się za darmo obciąć albo ułożyć fryz pogoniłbym!
    Styliści i fotografowie wiedzą kogo brać a kto się zupełnie nie nadaje.
    Chyba że taki fryzjer chce "przetrenować" nowe nożyce… 😆 😆 😆
    Jak źle pojadą w dłoni, to przynajmniej urody nie uszkodzą. 😮 😆

hammer18
    Participant

musze sie wybrac upiac jakis extrawagancki koczek :)))jak za free to nie bede sobie zalowal 😛

Prekursor
    Członek

Ja to bym sobie jakis dywanik na plecach postawil i dredy rzucil na plecki w mysl zasady "Wlochate jest dzikie"!!! 8)

Niccolas
    Członek

ja kiedys bylem na takim strzyzeniu w Londynie. Jedna mila uczennica z Japonii mnie "fryzurowala". Nauczyciel stal z boku i mowil jej jak i co ma robic. Strzyzenie bylo profesionalne+free drink+mila atmosfera.Zaplacilem £5 ale bylo warto.Ale jak kto woli to moze isc za 3.50 do West Yorkshire Barber Stylist gdzie Ci zadaja pytanie jaki numer grzebienia na maszynke mam zalozyc?

Juliusz S?owacki
    Participant

Hej Niccolas, Ja chodzędo Barber’s i mam tam fryzjera który zna się na żeczy i ci powiem że ludzie na ulicy niewytykają mnie palcami.

fatamorgana
    Participant

Ale ja Ciebie będę wytykał tutaj, bo jak na pisarza i poetę to gramatykę masz doprawdy kiepską Julek…
    Pisze się [b:0c50a798ea] rzeczy i nie wytykają[/b:0c50a798ea]!!! 😆 😀 😛

Pozdrawiam.
    Adam Mickiewicz 😆

Juliusz S?owacki
    Participant

Przepraszam, sam się dziwię jak mogłem tak napisać 😥 Pokornie proszę o wybaczenie i karę. Obiecuję poprawę 🙄

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.