Strona główna Działy Hyde Park Doncaster

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

Jako ze Doncaster chyba nie ma polskiej stronki to pisze tutaj:)
    28 wrzesnia przyjezdzam i chcialbym sie dowiedziec gdzie mozna pograc w noge albo w kosza….ew gdzie mozna fajnie spedzic czas.

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    jaculski wrote:

Jako ze Doncaster chyba nie ma polskiej stronki to pisze tutaj:)
    28 wrzesnia przyjezdzam i chcialbym sie dowiedziec gdzie mozna pograc w noge albo w kosza….ew gdzie mozna fajnie spedzic czas.

Anonim
    Gość

Doncaster to jakies zadupie nie wiem czy tam wogole cokolwiek mozna poza praca!Ale probuj …

siwyrb
    Członek

sie ma. Ja mieszkam w doncaster. Polakow uswiadczysz tu jak wszedzie, ale nic nie slyszalem o jakims miejscu spotkan dla poloni. Profil ludzi, jak wszedzie. Rowniez sspotkasz idiotow. Szczerze mowiac to nie ma nic ciekawego w tej dziurze, jestem tu piec miesiecy. Jak bedziesz na miejscu to daj znac to moze cos wymyslimy. Pozdrowienia

Anonim
    Gość

No to mnie pocieszyles…nie ma co. W sumie widzialem „stadion” Rovers i obawialem sie tego ze to dziura. Ile tam mieszka ludzi, jak daleko do jakiejs cywilizacji?:>

Anonim
    Gość

Tak przy okazji bylbym wdzieczny za zaopiniowanie firmy NEXT:)

Anonim
    Gość

Co do tej firmy to daj mi wiecej szczegolow. Jezeli chodzi o populacje to jest tu okolo 300tys ludzi. Ale szczerze mowiac, to nie widac tego. W soboty i w piatki w nocy jest takie bydlo w miescie ze az szkoda gadac. Serio warszaska praga przy tym co tam widze to Wilanow. ha ha. Ale nie pekaj angole to cioty. Pozdrawiam

Anonim
    Gość

ten NEXT to jakies magazyny odziezowe…tyle wiem:) Ja jestem spokojny do oporu i nie szukam przygod. Mam nadzieje ze bedzie pozytywnie, ale jakby co to „polskosc” nie jest mi obca:)

Anonim
    Gość

ten NEXT: http://www.next.co.uk ??

Anonim
    Gość

hehe…nie pomyslalem o tym, ze adres www moze byc taki prosty. No to chyba bedzie to:)

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.