szukam starych lojantow albo poczatkujacych kogokolwiek oby mial ochote na wspin o szpej nie musi sie martwic mam caly a w leeds-ie jest naprawde zajebista sciana a jakby co to w skalki tez mozna ruszyc sa niedaleko samochod jest dojazd free nic tylko sie wspinac
kontakt na maila m.budny@interia.pl albo gg 4471876
dokladny adees to The Leeds Wall 100a Gelderd Road, Leeds, LS12 6BY
tel/fax 0113 234 1554/244 2314 http://www.theleedswall.co.uk
oplaty- 6.80 dorosly 5.80 student zalogowanie czyli nadanie numerka – 2.00 ale to jest niekonieczne i jednorazowe. Wypozyczenie sprzetu ok 1-2pound za sztuke czyli buty uprzaz lina przyzad asekuracyjny (tzw szpej) i tego tez nie trzeba wypozyczac.
jakby co to chetnie udziele jakichs jeszcze porad jak kogos to interesuje
hej,ja mam ochote sie powspinac,ale nigdy tego nie robilem,
Jak znajdziesz chwile to mozemy sie tam wybrac,moglbys mi pokazac gdzie to jest dokladnie.3mka
Bardzo podoba mi sie ten pomysl 😉 Jesli chodzi o sporty eksremalne i ogolnie ryzyko – jestem do uslug. Na razie musze jednak wybrac sie po raz pierwszy od jakiegos czasu na trening Kung fu, gdyz wreszcie znalazlam odpowiedni klub 🙂 A moze ktos orientuje sie jak to jest w Anglii z prawkiem na motory? Zawsze chcialam zajac sie moto-crossem ale chyba juz za stara jestem 🙁 No ale przynajmniej dobrzeby bylo sie nauczyc jezdzic wogole; albo moze …. nurkowanie? Jesli ktos wie gdzie mozna znalezc jakis ciekawy sport czy tez jakis kurs bede wdzieczna 😉 SeeYa
Wspinaczka to całkiem niezły pomysł. Nie licząc drzew, kamiennych baszt, ruin przedwojennych fortów to parę razy zdarzyło mi się wspiąć na ściankę. Jest jeden minus. Nie mam nic ze sprzętu tak więc trzy godziny wpinania (bo po takim czasie dłonie odmawiają posłuszeństwa) za ponad dziesięć funtów..hmm.. to chyba nie aż tak drogo 😉
Wspinaczka to całkiem niezły pomysł. Nie licząc drzew, kamiennych baszt, ruin przedwojennych fortów to parę razy zdarzyło mi się wspiąć na ściankę. Jest jeden minus. Nie mam nic ze sprzętu tak więc trzy godziny wpinania (bo po takim czasie dłonie odmawiają posłuszeństwa) za ponad dziesięć funtów..hmm.. to chyba nie aż tak drogo 😉
Wspinam sie pare lat jednak z mniejszymi lub wiekszymi przerwami sprzet mam ale w pl jak co to sobie sprowadze . powspinal bym sie ale musze upozadkowac pare spraw na miejscu w leeds jak to zrobie i bede mial jeszcze sily po pracy na ta meczaca rozrywke to sie odezwe narka
Autor
Wpisy
Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
<a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.