Strona główna Działy Hyde Park Pytanie??

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

NA PEWNO możesz zapłacić kartą kredytową (Visa albo Master).
    Powinno łyknąć także kartę debetową (Electron, Maestro), chociaż z tymi bywają problemy za granicą – właśnie wracam z Paryża i tam miałem zero problemów z Visą, ale Maestro już raczej nie hulało (a powinno).
    Nie zapomnij o kodzie autoryzacyjnym (jest obok podpisu, wklepujesz 3 ostatnie cyfry).
    Jeżeli ciągle nie działa to zapytaj się w swoim banku dlaczego.

Anonim
    Gość

No wlasnei w moim cudownym MBanku nie wiedza oze problem twki w wyborze zaplaczy euro funty czy moze dolary ale robilem wszystkie 3 opcje!!!Dodatkowo polowa rodziny majaca karty kupowala i nic a szkoda bo mialbym 2 bilety do Leeds za pol funta w magabusie a tak bede musial wywalic przynajmniej 40 na bilety w Nationalu jak tam sie uda kupic!!Ale dzieki za podpowiedz!!

Anonim
    Gość
    ”Anonymous” wrote:

Dodatkowo polowa rodziny majaca karty kupowala

💡 Może poprosisz kogoś z tej połowy o nr karty a potem oddasz mu kapustkę…

Radosc
    Członek
    ”Anonymous” wrote:

No wlasnei w moim cudownym MBanku nie wiedza oze problem twki w wyborze zaplaczy euro funty czy moze dolary ale robilem wszystkie 3 opcje!!!

Niezaleznie od karty jaka posiadasz, kwestia oplaty w walucie nie ma najmniejszeg znaczenia, gdyz VISA/MASTERCARD przelicza funty na PLN, a bank dolicza swoja prowizje.
    Mozliwosci sa trzy:
    1) masz karte typu VISA ELECTRON lub jej odpowiednic z MASTERCARD (MAESTRO??), gdzie mozliwosci placenia zagranica sa ograniczone;
    2) masz karte, ktora umozliwia platnosci tylko i wylaczenie na terenie Polski (rzadkosc, ale sa jeszcze takie w obiegu);
    3) w ramach bezpieczenstwa masz wylaczona standardowo opcje platnosci w internecie.

Przede wszystkim pogadaj ze swoim bankiem, bo moze sie okazac, ze nie bedziesz moglo uzywac karty UK lub odblokuja Ci opcje i wtedy zaplacisz.
    Lub skorzystaj z sugestii V-tec’a i „pozycz” karte

Pozdrawiam,
    R

Dodane:
    jezeli masz VISA ELECTRON to nie zaplacisz przez Internet, gdyz te karty MBanku nie umozliwiaja tego:
    „Kartą Visa Electron nie można wykonać transakcji wirtualnych ( w Internecie, przez telefon, korespondencyjnie).”

R

Anonim
    Gość
    ”DEMBUIS” wrote:

To moze Szanowyn kolega V-Tec pozyczy karte obiecuje ze oddam te pol funta!!!!!!!!!!!!!??????????? 😛

Rzeczywiście widzę że megabus daje bilety gratis, więc jeżeli taki znajdziesz, to Szanowny Kolega opłaci dla ciebie rezerwację. Numeru karty raczej nie upubliczniam 🙂 , podaj mi swoje nazwisko i datę/godz. wyjazdu.

Anonim
    Gość

Czlowieku jesli to zrobisz bedziesz Wielki a kase oddam jak tylko bed mial okazje!!Wiec u mnei mam wolne ciagle terminy na 20 wrzesnia i ten by mnie interesowal na 16 30 bo niestety reszta zajeta!!!Tylko nei wiem co oni tak miksuja z tymi cenami co tutajk wchodze inna cena!!!Tylo prosze o rezerwacje 2 miejsc oczywiscie z Londynu do Leeds!!!Jesli u Ciebei terminy te bylyby zajete prosze zarezerwuj pierwysz wolne dla 2 osob!!Z Gory dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀

Anonim
    Gość
    ”DEMBIS” wrote:

Aha moje nzaziwsko DEMBIŃSKI GRZEGORZ z gory dzieki!!!!!!!!!!!!!

Niestety na 20. nie ma już miejsc FREE, są na 21. ale musielibyście nocować w Londynie, co będzie kosztować duużo więcej. Pisz na wglowacki@ntlworld.com .
    Sory za prywatne pogawędki na forum.

Anonim
    Gość

Jeszcze raz dzieki juz Ty wiesz za co!!Zdarze jeszcze troche Lodnynu zwidzic przejazdem i o 21 bede w Leeds a potem dalej do Bradford!!Dzieki i jak nie podasz tego co pisalem w mailu to zapraszam kolo 21 20 wrzesnia do Leeds jak wysiade z Megabusa oddam co jestem winien:) Dzieki wielkie 😀

Anonim
    Gość

Rzeczywiście widzę że megabus daje bilety gratis, więc jeżeli taki znajdziesz, to Szanowny Kolega opłaci dla ciebie rezerwację. Numeru karty raczej nie upubliczniam 🙂 , podaj mi swoje nazwisko i datę/godz. wyjazdu.[/quote]

hey! jestem kumplem dembisa (razem jedziemy) i musze napisac:
    Dzięki za pomoc, jestes Wielki!!

V-tec jest DEBESCIAK!!

Anonim
    Gość

Przestańcie qurwa

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.