Strona główna Działy Hobby Karta SIM ?

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

Czesc wszystkim. Mam pytanko, może ktoś wie ile kosztują pakiety startowe w O2 i gdzie je moża kupić najtaniej? Njalpiej blisko stacji kolejowej. Z góry dziekuje za wszystkie rady i pozdrawiam.

M

Pabloo
    Członek

Proponuję sklepy firmowe o2. W centrum zauważyłem dwa takie, nie mam przy sobie mapy, zeby podać nazwę ulicy (Briggate?).
    Cena sim-karty to 5gbp (u pośredników drożej, i nie daj sobie wmówić, że to dlatego, ze masz 300 darmowych smsów/mc , bo to standard).
    Żeby aktywować kartę musisz tatankować ją za 10gbp, więc łączny koszt to 15gbp.[/color:ea38f8a41e]

Anonim
    Gość

Na targowisku w Leeds sprzedają startery różnych sieci za 1-2 funty.

Dodam jeszcze, że większość sieci 'wynagradza’ kwotą 1 funta za dokonanie rejestracji (polega to na wysłaniu wypełnionej ankiety).
    [a to prawie godzina weekendowej rozmowy z pl! 🙂 ]

Pabloo
    Członek

O2 za rejestrację płaci 2,50gbp (sprawdzone, wejdź na http://www.o2.co.uk i zarejestruj swoją kartę sim) i dodatkowe 5gbp jeśli po miesiącu doładujesz konto używając swojej karty top-up dołączonej do zestawu startowego (wcześniej musisz wysłać sms z numerem tej karty żeby ją aktywować, sprawdzę za tydzień).
    Proponuję zmienić 300 darmowych smsów na 100 minut rozmowy do dowolnej sieci w uk – szczegóły w mateiałach otrzymanych przy zakupie karty o2.[/color:2806b85bd8]

Anonim
    Gość

ja mam na sprzedanie karty sim o2 za 5£

Anonim
    Gość

Podaj jakies namiary… nr tel …albo meila…

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.