Strona główna Działy Hyde Park HALO -jastrzębie?

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

czy jest tutaj ktoś z jastrzębia zdroju? spotkalbym „ziomala, ziomalke” zostawcie swoje namiary a sie odezwę. papapa

Anonim
    Gość

tiaaa jest ktos z jastrzebia zdroju,znam typa ponury narkoman pijak i bimbrownik no i dziwkarz teoretyk oczywiscie straszne ma jazdy kolo ale jest spoko:) mieszka na chapelltown ,chcesz namiary:P

Anonim
    Gość

Jastrzebie lezy niedaleko mojego miasta. A o czym chcesz pogadac?

Anonim
    Gość

spiknąć się na piwko, moii ziomki z jastrzebia sż obecnie rozsiani po calej anglii a planuje spotkanie z nimi we wrzesniu ok 8 osób właśnie w leeds. ja niestety wyjezdzam na tydzien ale jak cos to wiki pisz na maila (elpotel@wp.pl) – a ciebie michal za tego posta z bimbrownikiem to udusze jak przyjedziesz 😀

Anonim
    Gość

szfak! zdemaskowales moja zagraniczna placowke siwy…. jestes niebezpieczny dla systemu ….juz do ciebie leca…:P 8)

segra81
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    siwy wrote:

spiknąć się na piwko, moii ziomki z jastrzebia sż obecnie rozsiani po calej anglii a planuje spotkanie z nimi we wrzesniu ok 8 osób właśnie w leeds. ja niestety wyjezdzam na tydzien ale jak cos to wiki pisz na maila (elpotel@wp.pl) – a ciebie michal za tego posta z bimbrownikiem to udusze jak przyjedziesz 😀

Witam jestem z jastrzebia i mozna sie spotkac na browarku pozdrawiam pa

Zaba1946
    Członek

A jest ktos z Jastrzębia kto na GKS śmiga regularnie jak jest w Polsce??

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.