Strona główna Działy Prawo Gdzie wybory?

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

Nie chcę zadawać pytania, gdzie i jak będą przeprowadzane wybory we wrześniu i październiku dla Polaków w UK, bo tego nawet ambasada nie wie (sic!), ale może jednak komuś udało się zdobyć tą tajną informację w jakimś konsulacie (sam konsulat generalny chyba też się ukrywa, bo nie mogę się tam dodzwonić od tygodnia, a na maile nie odpowiada).

Nie wiem, jak się zarejestrować, czy w ogóle bedzie się opłacało jechać (zależy jak daleko)?

Może ktoś ma doświadczenie z poprzednich wyborów (przypuszczam, że takich weteranów jest ułamek procenta…)

Będę wdzięczna za jakiekolwiek info, dzieki, pzdr

Anonim
    Gość

Podejzewam ze oni tez maja w d…. co sie dzieje w Polsce,jak na przyklad ja 😆

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ewuski wrote:

Nie chcę zadawać pytania, gdzie i jak będą przeprowadzane wybory we wrześniu i październiku dla Polaków w UK, bo tego nawet ambasada nie wie (sic!), ale może jednak komuś udało się zdobyć tą tajną informację

WG tajnych zrodel beda organizowane okregowe komisje wyborcze w UK dla Polakow (w szkolach, szpitalach) i wszystko bedzie wygladac tak jak w PL (lacznie z flagami).
    Ambasada nic nie wie, bo ambasador ma powiazania z PiS.

KOMUNA wygra!!

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ewuski wrote:

czy w ogóle bedzie się opłacało jechać (zależy jak daleko)

Do Londynu albo Edynburgha – zależy gdzie masz bliżej (jeżeli zdarza ci się widzieć na ulicy panów w spódniczkach, to do tego drugiego 😆 )
    Angielski wynalazek głosowania pocztowego nie przyjął się w Polsce jak dotąd.

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.