Strona główna Działy Hyde Park EHH POTRZEBUJE POMOCY

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

a moze ktos przygarnie lub ma mieszkanie do wynajecia badz wie gdzie owe mieszkanie znalesc???? jestesmy zdesperowani… 😉
    hyy chlip chlip;(((((

Anonim
    Gość

zamiast ryczec zuc okiem na Ogloszenia na sronach Leeds !!!!

Szukasz mamki czy jak??

Anonim
    Gość

Nie będąc na miejscu będzie ci extremalnie trudno wynająć mieszkanie niestety.
    Pomyśl czy ty wynająłbyś komuś kogo nigdy nie widziałeś?
    Wydaje mi się, że będziesz musiał zatrzymać się w hotelu/schronisku i wtedy szukać mieszkania, najlepiej kupując lokalną gazetę.
    (Ja tak kiedyś zrobiłem)
    Początki sa zawsze ciężkie
    potem jest już tylko gorzej 😉

woyth
    Członek

Obawiam sie ze kolega v tec moze miec racje co do extremalnie trudnego wynajmu mieszkania na odleglosc. Przeszukajcie strony leeds.pl, w innych postach byl namiar na strone lokalnej gazety (posty kolegi Radosci) , poza tym na stronie glownej tez cos jest. Moze postarajcie sie umowic na ogladanie mieszkana (mieszkan) przed przyjazdem a do czasu wprowadzenia sie skorzystajcie z hotelu. Kiedys udalo mi sie znalezc dosc tanie b&b w Leeds, moze zarezerwujcie tam nocleg zeby nie spac pod chmurka po przyjezdzie http://www.leeds.pl/forum/viewtopic.php?t=464

Powodzenia

Anonim
    Gość

mamuske mam ale ona mi nie pomorze 😛
    ok dzieki za pomoc… wiadomo ze poczatki sa trudne

Anonim
    Gość

a kiedy przyjedziesz?
    mam pokoik do wynajecia blisko centrum 07749186765

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    woyth wrote:

…posty kolegi Radosci…

Dziwne, ale mi się zawsze wydawało, że kolega Radość to koleżanka…
    Chociaż z drugiej strony kiedyś kol. Radość zaskoczył/a mnie pewną porcją wiedzy informatycznej, a wiadomo, że dla baby wielkim sukcesem byłoby już włączenie komputera… 😆

Radosc
    Członek

Kolega V-tec podpada i to bardzo…. 👿

Generalnie Radosc to kolega, czasami pisze jego druga polowa czyli ja – komputer potrafie wlaczyc jak widzisz i nawet klawiature obsluguje calkiem sprawnie

Mimo wszystko pozdrawiam

B.

PS Poza tym baba raczej nie jestem, moze za jakies 20 lat jak sobie chustke kupie

Anonim
    Gość

BABY to sa z piachuuuuuuu 😆

Anonim
    Gość

Oczywiście mój poprzedni post należało traktować w kategoriach żartu.
    Baba to u mnie pieszczotliwe określenie dziewczyny.
    A wasza (dziewczyn) totalna ignorancja w kwestiach technicznych jest w jakiś sposób urocza.
    PS. Przy okazji zbadałem czas reakcji – niezły!

Anonim
    Gość

Drogi V-tecu tak zreszta potraktowalam Twoj post – jako zart, gdybym wziela go powaznie oj biedny bys byl biedny (mozesz to skonsultowac z moim mezem) 😉

A jesli chodzi o obsluge komputera prosze nie generalizowac – w Polsce pracowalam w firmie informatycznej . 😈

Pozdrawiam

Lepsza polowa Radosci 😉 [/quote]

Anonim
    Gość
    ”o” wrote:

a kiedy przyjedziesz?
    mam pokoik do wynajecia blisko centrum 07749186765

Interesuje mnie przyjazd po 15 września, prosze o kontakt na e-mail prosty@epf.pl, jakie byłyby koszta od osoby?

Anonim
    Gość
    ”Anonymous” wrote:

Drogi V-tecu tak zreszta potraktowalam Twoj post – jako zart, gdybym wziela go powaznie oj biedny bys byl biedny (mozesz to skonsultowac z moim mezem) 😉

Nie obiecuj rodakom czegos, czego mozesz nie spelnic!!! 😈 😈 😈 8)

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.