Strona główna Działy Hobby Koncerty

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    LuThEr
    Participant

witam
    czy wie ktos jakie koncerty odbeda sie w Leeds w najblizszym czasie ???
    Czy sa tu jakies koncerty organizowane ??

Pozdrawiam

Anonim
    Gość

Check http://www.aloud.com może nie Leeds, ale w Manchester dużo sie dzieje

Anonim
    Gość

[quote:321899f90f]czy wie ktos jakie koncerty odbeda sie w Leeds w najblizszym czasie ???
    LuThEr
    [/quote]
    [quote:321899f90f]może nie Leeds, ale w Manchester dużo sie dzieje
    v-tec
    [/quote]

pytanie bylo o leeds a nie o manchester ale i tak dzieki

pozdro

Radosc
    Członek
    Anonim
    Gość

Wiem ze jest Carling Weekend – Leeds Festival od 26 do 28 August miala grac tam moja ulubiona kapela Alkaline Trio ale chyba jej tam nie bedzie ale bedzie tam mase innych Kings Of Leon, Razorlight, The Killers…. a zreszta zobacz na necie! wiem ze bilety sa drogie i niestac mnie narazie 🙁
    ale niedlu go beda jakes darmowe w centrum leeds np Kaiser Chiefs bedzie gral !!!!!
    Bramham Park Wetherby
    (near) Leeds
    Yorkshire
    LS23 6ND

LuThEr
    Participant

wielkie dzieki za pomoc 😀

pozdrawiam

Anonim
    Gość

28 sierpnia w Mission zagra Kniteforce Records. JEdna z najlepszych i najbardziej znanych wytworni oldskoolowych. Zagra najprawdopodobniej Luna C, byc moze Wonter z Łodzi. Jesli ktos lubi narkomanskie rytmy:) to nie mozna tego przepuscic.

Anonim
    Gość

Alkaline Trio gra w Leeds University 17 listopada z tad morzna kupic bilety 🙂 ja juz mam 🙂 polecam swietna kapela ( Punk Rock )
    http://www.seetickets.com/see/price.asp?code=154076&userid=246944849&filler1=seehopefully

AL(I)EN
    Participant

chetnie poznam tych kturzy sie wybieraja na alkaline trio !!!! 17 listopada !!!

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.