Strona główna Działy Hyde Park Leeds&Londyn

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

Moze mi ktos napisac połaczenia z Leeds do Londyny AUTOBUSOWE jest mi to bardzo potrzebne a niestety niemoge nigdzie znalesc:( jesli ktos sie zlituje to adresik e-mail wasil86@wp.pl DZIEKUJE i pozdrawiam Arek

woyth
    Członek

Tutaj znajdziesz rozklady jazdy
    http://www.nationalexpress.com/
    a tutaj masz spis polaczen (na jutro)
    http://www.nationalexpress.com/bp/b2.cfm?id=33595384
    wybierz na stronie glownej skad jedziesz i dokad (nie musisz pisac po co 😀 ), wybierz date i prosze bardzo 8)

Anonim
    Gość

http://www.megabus.com
    Mniej komfortowo, ale taniej 😉

Anonim
    Gość

A mam pytanie apropo tych tanszych lini czy idzie nimi jakos dojechac do Bradford bo w spisie nie ma niestety a Nationalem z Londynu do Bratford zajade za 20F a jak wiadomo na poczatek liczy sie kazdy grosz aby przetrwac a z magabusa z londynu do Leeds czyli niedaleko Bradford tylko 5F???/ Z gory dzieki za odpowiedz

Anonim
    Gość

Sądzę, że z Leeds do Bradford dojedziesz autobusem miejskim, szczegółów nie znam, bo jeżdżę samochodem

Anonim
    Gość

Czesc.
    Sprawdzilam stronę megabusa, czyli tych tanich linni…Znalazlam polaczenie z Leeds za ..1 funt ? Czy to możliwe..wydaje mi sie podejrzanie tanio ? A moze ja cos przegapilam..?Czy ktos moze mi podpowiedziec jak korzystac z tej strony internetowej ? 🙄

Anonim
    Gość
    ”beri” wrote:

Czesc.
    Sprawdzilam stronę megabusa, czyli tych tanich linni…Znalazlam polaczenie z Leeds za ..1 funt ? Czy to możliwe..wydaje mi sie podejrzanie tanio ? A moze ja cos przegapilam..?Czy ktos moze mi podpowiedziec jak korzystac z tej strony internetowej ? 🙄

Nic nie przegapiłaś, może jedynie 50p opłaty za rezerwację.
    Jak korzystać? Trzeba kupić bilet na tej stronie albo telefonicznie (płatność kartą)
    Miłej podróży.

Anonim
    Gość

No wlasnei a trzeba kupic tylko z neta albo telefonicznie?? Ja jestem jeszcze w polsce i dokladnei nei wiem kiedy bede w londynie bo jade autobusem a wiadomo jak to moze byc opoznienia i tak dalej??A czym moge tanie zajechac w miare i chodzi mi o takie linie ze ide i kupie bez problemu bilet na miejscu z minuty na minute bez rezerwacji i zbednych czynnosci!!??

Anonim
    Gość
    ”Dembis” wrote:

A czym moge tanie zajechac w miare i chodzi mi o takie linie ze ide i kupie bez problemu bilet na miejscu z minuty na minute bez rezerwacji i zbednych czynnosci!!??

Sprawdź post woytha powyżej.
    Jak już tu przyjedziesz, to szybko przekonasz się o takiej zasadzie: albo rezerwujesz, i wtedy jedziesz/lecisz/płyniesz/wchodzisz itp. tanio
    albo kupujesz bilet 'od ręki’ i wtedy drożej (ew. możesz się nie załapać)

Anonim
    Gość

A mam pytanie jechal juz ktos tym Megabusem i czy w miare jest ok!!W sumie riznica fajna z nationalem za 2 bilety zaplacilbym 40 funtow ale do Bradford a z Megabusem do leeds 4.5 funta tez za 2 bilety wiec roznica jest ale mam pytanie czy kupowal juz ktos online bilety bo nei wiem czy mi karty nei wyczyszcza potem jakims cudem!!??Dzieki z gory za odpowiedz!!

Anonim
    Gość

Nic nie bój, ja kupowałem różne rzeczy w necie chyba 100.000x bez problemów.
    (Kłódka na pasku IE oczywiście być musi jak wpisujesz swoje dane)

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.