Strona główna Działy Dziecko dziecko do szkoly

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

wprawdzie wakacje (nie dla mnie 😥 )ale musze spytac czy ktos wie jak zapisac 6-latka do szkoly najlepiej okolice armley?
    😛 :mrgreen:

Anonim
    Gość

Po prostu zadzwoń do wybranej szkoły albo pójdź tam

Anonim
    Gość

ok dzieki a ty sam tez tak rozpoczynales.
    pozdr

Anonim
    Gość
    ”kubaleeds” wrote:

ok dzieki a ty sam tez tak rozpoczynales.

No, niezupełnie, ja chodziłem do szkoły w Polsce 🙂

Podkreśl, ze dziecko jest obcokrajowcem, powinno dostać polskojęzyczną pomoc w nauce

Anonim
    Gość

dzieki jeszcze raz kazda informacja w cenie
    😀

Anonim
    Gość

Czesc
    Ja tak zapisalem moja corke w zeszlym roku i nie bylo zadnego problemu.
    Polecam Holly Name PrimarySchool na Adel chociaz to troszke daleko .
    Szkoly katolickie ciesza sie dobra reputacja, warto takiej poszukac. Dodatkowo czesto sa szanse na wolne miejsce bo wymagany jest certyfikat chrztu co w UK nie jest az tak popularne.
    Pozdrawiam
    Sebastian[/list]

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    sebastian wrote:

Szkoly katolickie ciesza sie dobra reputacja, warto takiej poszukac. Dodatkowo czesto sa szanse na wolne miejsce bo wymagany jest certyfikat chrztu co w UK nie jest az tak popularne.

Teoretycznie tak, jednak ja chciałem przepisać córkę do takiej szkoły (secondary) i właśnie dostałem odpowiedź – niestety brak miejsc 😕
    Nie wiem, czy dalej walczyć, bo młoda miała w dotychczasowej szkole pewne problemy z tzw. bullies (zainteresowani wiedzą o co chodzi) i nie chce tam wracać…

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.